PREKRASNE ČARAPICE koje su zaludjele fashionistice diljem svijeta

by | 22 studenoga, 2017

https://www.instagram.com/p/BW-VRf5gZ9J/

Gotovo svakodnevno svjedočimo nekim novim modnim trendovima koje oblikuje najutjecajnija društvena mreža današnjice – Instagram. Upravo ondje rađaju se nove modne ideje i niču mali dizajnerski brendovi, kojima su dobar proizvod i njegova vidljivost na Instagramu ujedno i najmoćniji marketinški alati. Samo jedan od primjera su šarmantne čarapice od tila s detaljem zvjezdica, koje već tjednima viđamo u svom Instagram feedu i sada ih već polako zamišljamo i u svojoj garderobi. Odlučili smo istražiti tko je zapravo zaslužan za njih i tko stoji iza ovog mikro trenda oko kojeg trenutno vlada toliki ‘hype’ na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BW-7M_4gv3N/

Dizajnerica ovih sokni od tila je njujorška umjetnica Lirika Matoshi, koja ručno radi najimpresivnije dekorirane čarape i najlonke koje ste ikada vidjeli. Prodaje ih prije svega na Etsyju, a do šire publike došle su putem Instagram profila dizajnerice i njezina brenda. Osim čarapa, Lirika ukrašava i grudnjake, bodije, pletivo, tajice i nakit, no iz bogate i šarolike ponude ističu se upravo transparentne soknice od tila, koje nose uzorak glitter zvjezdica.

https://www.instagram.com/p/BYY7hCRABkB/

 Budući da se rade ručno, u svaki par utkano je puno vremena, truda i ljubavi, a čarapice su prepoznale i street style zvijezde, koje ih nose na sportski način uz tenisice ili lagano nabrane u kombinaciji sa salonkama. Ako se nas pita, ovo je jedan od najposebnijih detalja i modnih dodataka za jesenski stil, koji jedva čekamo vidjeti i na našim gradskim ulicama. Sve o tilastim soknama sa zvjezdicama saznajte ovdje.

https://www.instagram.com/p/BYboUWug_sR/

https://www.instagram.com/p/BYddvOwAf4E/

https://www.instagram.com/p/BaWgaLlgSZ9/

IZVOR: JOURNAL.HR