Selena Gomez ozbiljno zabrinjava sve oko sebe!

by | 31 srpnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Bio je ovo emotivan vikend za Selenu Gomez. Mlada pjevačica se prvo rasplakala na pozornici za vrijeme koncerta u Indoneziji, a potom je na Instagramu objavila emotivnu, tajanstvenu poruku.

Pjevačica je trenutačno na svojoj Revival turneji, a posljednji koncert održala je u Jakarti, gdje je brisala suze dok je predstavljala svoju novu pjesmu “Kill Em With Kindness”.

“Sljedeća pjesma, prije nego što odem kući, je pjesma koja je meni tako značajna”, rekla je fanovima. “Jer postajem stvarno frustrirana. Ponekad sam glupa. Kažem stvari koje ne mislim, ili koje pogrešno zvuče samo zato što mi je jako stalo. Ali stvar je u tome, da na kraju dana, nikakav bijes nije pobijedio. Znam da duboko u svom srcu moram vjerovati da možemo voljeti jedni druge i uvijek biti ljubazni, bez obzira na ono što je u nama. Vjerujem da to možemo učiniti, bez obzira na sve.”

Ubrzo nakon toga, Selena je na Instagramu objavila srcedrapateljnu poruku. “Večeras se osjećam ekstremno neautentično, nepovezano sa sobom i svojom glazbom”, napisala je. “Nikada nisam osjećala da me moje pjesme, moja garderoba ili spot mogu definirati. Reagiram prema raspoloženju i bojim se nečega što se nije dogodilo. Stagniram, ostajem mirna i ne sjedim sama sa sobom pitajući se “je li to to”? Uvijek kažem istinu. Uvijek sam iskrena u riječima, pokazala sam tko sam, ali moram razmotriti neka područja u svom životu kreativno i osobno. Moram se izvući.”

“Nisam negativna prema svemu što sam učinila. Zahvalna sam za svaki trenutak koji me doveo ovdje – Indonezijo, bila si glasna i vrlo inspirirana. Jako vas volim.”

Iako nije jasno što je izazvalo Selenine suze i potom post, i ona se našla u centru online sukoba kada je branila svoju prijateljicu Taylor Swift tijekom drame s Kim i Kanyeom.

IZVOR: MTV.com.hr