Knjigu kraljice estrade osvojili su…

by | 19 siječnja, 2016

 

Jedinstvena knjiga koja predstavlja najveću hrvatsku pop zvijezdu u do sada svima nepoznatom izdanju, prateći je na njezinoj megauspješnoj turneji Dobrodošao u klub.

Osim kao vrhunsku izvođačicu i profesionalku, upoznajemo je iza kulisa, kao osobu od krvi i mesa, ranjivu ženu koja i kad joj je najteže ne odustaje od zacrtanih planova i ciljeva. Upoznajemo pravu Severinu kroz izjave i dojmove njezinih najbližih suradnika i članova internacionalnog tima: koreografa, plesača, kostimografa, frizera, trenera, osobnog osiguranja.

U backstageu nema varanja i laganja, u njemu se ruše sve predrasude, pa tako i naše predrasude o Severini. Ona je zahtjevna perfekcionistica koja ništa ne prepušta slučaju, i koja na svojim koncertima stalno pomiče granice mogućeg.

Ono što vi morate napraviti da osvojite jednu od nekoliko knjiga koje dijelimo je sljedeće:

  1. Lajkati stranicu Ljepota&Zdravlje Hrvatska i Severina
  2. Podijeliti link ovog članka na vaše Facebook profile (opcija public) i staviti hashtag #ljepotaizdravljehrvatska 
  3. Pozvati 5 prijatelja/ica da lajkaju stranicu Ljepota&Zdravlje Hrvatska*
  4. Imena i prezimena pozvanih prijatelja poslati u Inbox naše stranice Ljepota&Zdravlje Hrvatska

Dobitnik će biti odabran putem RANDOM.ORG sistema, a nagradna igra traje do ponedjeljka 25.1.

SRETNO SVIMA!!
*Oni koji su odlajkali stranicu pa ponovno lajkali se ne računaju. Uzmite u obzir da administratori točno mogu vidjeti tko su novi fanovi stranice od današnjeg datuma kada je započela igra te podatke možemo provjeriti u bilo kojem trenutku. Računati ćemo samo nova imena koja su lajkala stranicu. 

UPDATE 25.1.
DOBITNICI SU… Ljiljana Stanić, Mate Lendić i Ana Butigan