Udobni outfiti zavladali su Instagramom, a ovih nas sedam poznatih žena potiče da se ipak izvučemo iz svojih pidžama

by | 9 travnja, 2020

Prva asocijacija na ostanak kod kuće većini nas je udoban krevet, tople termo čarape, manjak šminke, grudnjaka i dobra knjiga ili serija.

No, u situaciji u kojoj se trenutačno svi nalazimo, stvari su ipak malo drukčije. Ostanak kod kuće se prolongirao, što nije svima po volji, ali usprkos tome pokušavamo ostati pozitivni i fokusirati se na udobnost i produktivnost. Na Instagramu tako više ne viđamo fotografije s crvenih tepiha, raznih događanja i iz ureda, već imamo priliku vidjeti onu realniju sliku koja stoji iza cijelog blještavila prezentiranog online. Imamo i dvije strane – one potpuno opuštene, u starim pidžamama, trenirkama i preširokim majicama, te one koje se bez obzira na izolaciju, ipak vole malo više potruditi i time održati rutinu “sređivanja”. Posao se premjestio u naše domove, a poznate žene koje i inače pratimo, pokazale su svoje odlične kućne outfite u koje se želimo ubaciti istog trena.

Vjerujemo da ste i sami mnogo puta pročitali kako je za naš dobar osjećaj, ali i za produktivnost u slučaju da radimo od kuće, bitno kakvu odjeću nosimo.  Dakle, nakon što se ujutro probudimo, važno je ne sjesti za radni stol u pidžami već se presvući u dnevnu odjeću. Ono u čemu trenutno možemo uživati jest činjenica da ta dnevna odjeća može biti lijepa trenirka ili trendi lounge set koji smo si priuštili, kao i činjenica da svoju kožu možemo doista odmoriti od teškog make-upa. U to ime, okupili smo nekoliko “kućnih” stylinga za vašu inspiraciju!

Korana Gvozdić

Ljupka Gojić Mikić

Ana Bacinger

Jelena Marinović

Dunja Jovanić

Sara Jo

Olivia Palermo

View this post on Instagram

Treating every day like Sunday ??

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Chiara Ferragni

View this post on Instagram

Quarantine day 29 ??

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on