7 poznatih fitness aplikacija za svaki tip vježbe

Tražite li kardio, meditaciju, vođeno trčanje ili neku drugu vrstu vježbe, istražite ove poznate aplikacije

by | 1 rujna, 2021
aplikacije za vježbanje, vježbanje

Ako je pandemija donijela nešto novo i dobro, onda je to zasigurno izbor fitness aplikacija! S vremenom koje je COVID-19 donio, pristup vježbanju sada više ne znači samo odlazak u teretanu, već to znači pristup vrhunskim vježbama i profesionalnim sportašima bez napuštanja svog doma. Istovremeno, to znači učenje od nekih od najboljih trenera u fitness industriji. Upravo to postiglo se vrhunskim aplikacijama jer s njima ćete pronaći sve što vam treba. Dakle, od meditacija, kardio vježbi, vođenog trčanja – Russh.com ističe ovo kao najbolje fitness aplikacije za svaku vrstu vježbanja.

 

Alo Moves

Alo Moves je dio popularne aktivne odjeće Alo Yoga, a nudi tisuće tečajeva za um, tijelo i dušu koji će vam pružiti pravo iskustvo. S četiri kategorije – joga, fitness, mindfulness i skills – te osam različitih instruktora, aplikacija Alo Moves odlično se prilagođava svakom načinu životu na osnovi toga što trebate i želite te vas potiče da izazovete svoju snagu, rastegnete tijelo i lagano dišete. Cijena: dvotjedno testiranje besplatno, zatim 20 dolara mjesečno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alo Moves (@alomoves)

Nike + Run Club

Potpuno besplatna aplikacija Nike Run Club savršena je za osobe koje počinju trčati ili se već bave trčanjem. Ovo je izvor smjernica i inspiracije, a aplikacija ima odličan pristup te se prilagođava vašem trenutnom tempu i najvećoj udaljenosti koju možete pretrčati. Kroz sve vas vode Nikeovi treneri i sportaši.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nike Run Club (@nikerunning)

SWEAT

Kayla Itsines, australska fitnes zvijezda osmislila je aplikaciju 2015.-te godine te nudi izbor nekih od najboljih trenera u fitness industriji. U početku je aplikacija bila osmišljena samo za individualizirane treninge u fizičkoj teretani, ali sada SWEAT nudi program BBG Zero Equipment koji olakšava vježbanje bilo gdje i bilo kada. Cijena: sedmodnevno besplatno probno razdoblje, zatim 20 dolara mjesečno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sweat (@sweat)

The Sculpt Society

Trenerica Megan Roup stvorila je The Sculpt Society nakon što nikako nije mogla pronaći metodu vježbanja uz koju će se istovremeno oznojiti, a koja je i zabavna. Aplikacija nudi opsežan raspon vježbi u trajanju od 5 do 50 minuta. Ono što je odlično, nudi ponudu za sigurne vježbe u svakoj fazi majčinstva. Cijena: besplatno dvotjedno testiranje, zatim 26,92 dolara mjesečno.

All Out Studio

Fitnes aplikacija koja sadrži više od 100 tisuća videozapisa vježbi za zahtjev koje može pogledati u bilo kojem trenutku. Dakle, bilo da želite plesni kardio ili treninge joge i istezanja, ovdje možete odabrati vježbe u rasponu od 10 do 60 minuta. Cijena: sedmodnevno probno razdoblje besplatno, zatim 14,99 dolara mjesečno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by All Out Studio (@alloutstudio)

ROMWOD

Ako želite poboljšati svoju mobilnost i fleksibilnost, ROMWOD je aplikacija za fitness koja vam treba. Dizajniran za vaše slobodne dane, pružit će vam rutinu istezanja i rješavanje dijelova tijela s kojima imate probleme. Cijena: sedmodnevno besplatno probno razdoblje, zatim 13,95 dolara mjesečno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMWOD (@romwod)

CALM

Aplikacija kao meditacija i oblik vježbe za um i tijelo pružit će vam pravu ugodnu sesiju. Osim vođenih meditacija, CALM pomaže i kod spavanja. Cijena: sedmodnevno besplatno probno razdoblje, zatim 14,99 dolara mjesečno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calm (@calm)

FOTO: Maridav iStock / Getty Images Plus via Getty Images