5 savjeta kako jednostavno izraditi CEWE FOTOKNJIGU ljetnih uspomena

by | 20 rujna, 2022
cewe

Pomoću mobilne aplikacije ili fotoprograma stavite najdraže fotografije samostalno ili koristeći asistenta, dodajte tekst, sjajne efekte, karte, čak i video ili napravite minimalistički primjerak, sve po vlastitom ukusu…

Topli dugi dani, godišnji odmori, putovanja na more, druženja s obitelji i prijateljima, ukratko – uživanje u prirodi i društvu čine ljeta posebnim godišnjim dobom za većinu nas. Tako svako ljeto nosi svoje priče, lijepe i posebne, za pamćenje.

A kako bi uistinu ostale zapamćene, tu su naši pametni telefoni čije su kamere ovo ljeto bile prilično zaposlene, pa smo naše galerije napunili lijepim prizorima i trenucima. Telefone, dakako, mijenjamo svakih nekoliko godina, a što radimo s našim uspomenama i ljetnim pričama?

Priče prepričavamo još dugo, a kako bi još dugo ostale jasne i zapamćene, tu je CEWE FOTOKNJIGA koja će ih pričati čitav život, na najbolji mogući način.

Jednostavno je

Za sve koji će svoju CEWE FOTOKNJIGU izraditi prvi put, ohrabrujemo vas da samo krenete, a dat ćemo vam nekoliko savjeta kako bi vam izrada bila još brža i jednostavnija.

1. Ako su vaše ljetne fotografije na pametnom telefonu i svoju fotoknjigu želite kreirati na telefonu, preuzmite CEWE Fotosvijet mobilnu aplikaciju.

2. Ako ste pak tip osobe koji više voli sjediti za računalom, volite koristiti više kreativnih mogućnosti i opcija, odaberite desktop fotoprogram.

3. U oba slučaja savjetujemo da pripremite folder s fotografijama koje želite sačuvati u svojoj fotoknjizi. Kad ste ovo napravili, više od pola posla je odrađeno.

4. Od 9 formata i 6 vrsta papira, odaberite onaj koji vama najviše odgovara, svaki je kvalitetan i svaki ima svoju neku svoju specifičnost zbog koje ga korisnici preferiraju. Bez obzira na to koji format odaberete, savjetujemo da stavljate najviše 4 fotografije po stranici radi bolje preglednosti fotografija, no, naravno, kreativnost prepuštamo vama.

5. Obratite pozornost na široki spektar mogućnosti prilikom kreiranja. Od opcije korištenja asistenta koji će sam rasporediti vaše fotografije u fotoknjizi pa do raznih kreativnih dizan predložaka i mogućnosti kao što su: pisanje vlastitih opisa, odabir opcija karte s lokatorima, sjajnih efekta na koricama pa čak i opcija umetanja videa putem generiranog QR koda, s tim da je svaka opcija iznimno jednostavna za korištenje, po principu “povuci i spusti”.

I za kraj, uz savjete, i jedna topla preporuka – svoju CEWE FOTOKNJIGU izradite do 2. 10. 2022. i iskoristite pogodnost u kojoj, na osnovnih 26 stranica, dobivate 24 besplatno. Dakle, 50 stranica po cijeni 26. Uživajte u kreiranju, sigurni smo da ćete se oduševiti rezultatom svoje kreacije nakon što vam fotoknjiga stigne na vrata. 😊

Foto: PR