5 plesnih YouTube kanala uz koje ćete oblikovati tijelo i zabaviti se

by | 12 listopada, 2020

Ples je mnogima jedan od najboljih, najlakših i najzabavnijih načina tjelovježbe. Uz dobru glazbu, zabavnu koreografiju i zaraznu energiju jednostavno je nemoguće ne pokrenuti se.

Ako tražite zabavne načine za vježbanje, ako vam se zbog pandemije ne ide na grupne treninge ili ako jednostavno volite vježbati iz udobnosti svog doma, u nastavku vam donosimo pet genijalnih YouTube kanala koji će vas pokrenuti i natjerati na ples. Mršavite, jačajte mišiće cijeloga tijela i uz to se dobro zabavite kroz glazbu i ritam.

Will Sanchez

Ako volite latinoameričke ritmove i glazbu, Will Sanchez bit će pravi izbor za vas. Pripremite se za trešnju bokovima, brzi rad nogama te koreografije na koje ćete se jednostavno navući. Will u trenucima izgleda kao da lebdi, on upija glazbu, a njegova energija natjerat će vas na ples pri prvom pogledu.

305 Fitness

Ako plesu i ritmovima dodate čučnjeve, skakanje i twerkanje, dobit ćete 305 Fitness kanal. Na ovom kanalu pronaći ćete plesne treninge koje vodi trener ili trenerica uz manju grupu ljudi, a sve to prati DJ uživo u pozadini. Treninzi su često intenzivni, no toliko zabavni da ćete se nakon prvog jednostavno morati vratiti po još.

The Studio by Jamie Kinkeade

Ako želite pokrenuti svaki mišić u tijelu, a u isto se vrijeme povezati s glazbom i tijelom te osjetiti svaki pokret – The Studio by Jamie Kinkeade pravi je izbor za vas. Jamie će vam uvijek naglasiti da je najbitnije usredotočiti se na osjećaj, a ne na to da vam svaki korak bude savršeno odrađen. Uz njezine riječi podrške, predivnu energiju te odličnu koreografiju, uživat ćete u svakom pokretu.

Zumba France by Alix

Ako ste ljubitelj zumbe, Alix će se pobrinuti da se u vlastitom dnevnom boravku osjećate kao da ste u klubu prepunom ljudi. Njezine koreografije traju tri minute, no sigurni smo da nećete stati samo na jednoj.

Afrifitness

Rachel, koja stoji iza kanala Afrifitness, približit će vam afrički ritam i korake kroz jednostavne, ali zabavne koreografije koje mogu pratiti i početnici. Na njezinom ćete kanalu pronaći koreografije kojima ćete pokrenuti cijelo tijelo, ali i videa u kojima se Rachel usmjerila na učvršćivanje jednog dijela tijela poput stražnjice, trbušnih mišića, nogu i slično.

Screenshot: YouTube

Tagovi: