5 ideja za dejt doma u koji nije uključeno gledanje filmova

by | 11 rujna, 2020

Svaka se veza s vremenom mijenja. Stvari koje su vam, kao paru, bile zanimljive na početku odnose, ne moraju biti zabavne i zanimljive nakon određenog vremenskog perioda.

To vas ne treba plašiti jer svi znaju da su početci najljepši te da u tom honeymoon periodu veze često nisu potrebne velike ideje kako biste se zabavili i uživalo. No ono u čemu velik broj partnera griješi jest činjenica da dejtanje ode u zaborav jednom kada veza postane čvršća i sigurnija. No kako bi vezu održali i učinili zabavnom jednako kao i na početku, potrebno ju je obogati raznim aktivnostima. Ako su jedine aktivnosti koje činite gledanje Netflixa i druženje s prijateljima, u nastavku vam donosimo pet ideja za dejtanje kod kuće.

Ideje za dejtanje kod kuće

Isplanirajte putovanje

Zajednički planovi povezuju ljude, a kada je riječ o planiranju putovanja, mnogi će se složiti da se u zraku stvori posebna energija. Putovanje u potpunosti prilagodite svojim mogućnostima. Može to biti veliko putovanje za koje ćete morati štedjeti i planirati godinu unaprijed. Može to biti putovanje u susjedno mjesto i otkrivanje posebnih kutaka u gradovima vlastite države. Prilagodite putovanje vlastitim mogućnostima i zajedno iščekujte datum polaska.

Kuhajte nešto posebno

Kuhanje možda zvuči kao već “prožvakana” dejt ideja, no kuhanje, ako mu to dozvolite, postaje umjetnost. Pokušajte rekreirati jelo s menija najdražeg restorana ili pronađite zahtjevniji recept na omiljenom gastro blogu. Dodajte glavnom jelu dobar koktel, desert i zanimljiv dijalog – i dobit ćete dejt kojeg ćete se dugo sjećati.

Plešite

Kad ste posljednji puta iz ormara izvukli šarenu odjeću, pustili omiljenu glazbu i od dnevnog boravka napravili plesni podij? Vrijeme je da to učinite u paru. Ples je druga najzabavnija aktivnost koju možete činiti u paru, a možete ga računati kao trening.

Izradite fotografije i napravite album

Izradite omiljene fotografije. Krenite od najranijih dana i tako se prisjetite svih onih uspomena koje dugo niste oživjeli. Kupite foto album u koji kraj fotografija možete upisati slatke poruke vezane uz dan na koji su nastale fotografije. Ako želite pet plus iz kreativnosti, album napravite sami. Poruke koje napišete možete čitati na nekom kasnijem dejtu.

Napravite virtualni dejt u četvero

Sigurni smo da imate prijatelje s kojima se jedva čekate vidjeti, a s obzirom na pandemiju još uvijek to ne možete ostvariti. Nazovite omiljeni par od kojeg vas razdvajaju granice i kilometri, otvorite butelju dobrog vina i uživajte u virtualnom dejtu.

Foto: Cottonbro/Pexels

Tagovi: