Scarlett Johansson savršeno nosi jedan od najpopularnijih modnih trendova ljeta

by | 19 lipnja, 2023
3D uzorak cvijeća

Povratak 3D cvjetnih motiva iznimno je popularan trend koji će doseći svoj vrhunac u narednim tjednima.

Motiv 3D ruže trenutačno je sveprisutan na odjeći i modnim dodacima, donoseći simboliku romantike, ženstvenosti i gracioznosti, a uz sve to daje i novu dozu elegancije sezonskoj garderobi.

Bilo da se pojavljuje na lepršavim haljinama, laganim bluzama ili kao dodatak poput torbica i ogrlica, detalj 3D cvjetova pruža dodir glamura svakoj dobro osmišljenoj kombinaciji.

Proljetne modne kolekcije ove sezone su obilježene cvjetnim motivima koji su postali jedna od najomiljenijih inspiracija. No ovog puta, ti cvjetni uzorci su dobili posebnu dimenziju – 3D cvjetni ukrasi krase haljine, majice, košulje i modne dodatke, stvarajući izgled koji je teško ne zamijetiti. Nije teško za primijetiti da svake proljetne i ljetne sezone, cvjetni uzorci i motivi su neizbježni u modnim kolekcijama brojnih modnih brendova.

Stoga ne čudi činjenica da su cvjetni motivi u 3D izdanju preplavili su dizajnerske kolekcije za proljeće i ljeto 2023. godine.

Pročitajte: Pet modnih komada koje možete “furati” kad je vani jako vruće 

3D cvijet kao modni trend

Tridesetosmogodišnja Scarlett Johansson plijenila je posebnu pozornost u New Yorku uz glumačku postavu filma “Asteroid City” elegancijom u bijelom, uz jedan detalj kojeg su primijetili baš svi.

Riječ je o velikom, 3D detalju cvijeta koji je ukrašavao dekolte njezine nabrane haljine s potpisom brenda Carolina Herrera.

3D cvjetovi istaknuli su se kao popularan trend, a vole ih nositi i Halle Berry, Nicole Kidman i Cara Delevingne koje su samo neke među poznatim osobama koje su nosile haljine ukrašene cvjetnim motivima.

Pročitajte: Hit model haljine iz 90-ih jedan je od najvećih trendova ovog ljeta 

3d uzorak cvijeća

 

Foto: Instagram, Dia Dipasupil/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images, Dia Dipasupil/Staff Getty Images North America via Getty Images