3 razloga zbog kojih trebate koristiti vibrator za vrijeme seksa s partnerom

by | 16 rujna, 2020

Vibratore odavno ne smatramo pomagalima koji se koriste isključivo za masturbiranje. Korištenje vibratora i ostalih seks-igračaka za vrijeme seksa koriste mnogi partneri.

Činjenica je da korištenje vibratora poboljšava seks pa ga sve više odobravaju obje strane. Ako imate strah od toga što će vam partner reći ako mu spomenete dodatna pomagala u krevetu, ne brinite. Svaki muškarac koji želi da njegova partnerica istinski uživa u seksu shvatit će njezinu namjeru i želju. Ovo su tri razloga zbog kojih biste trebali probati.

Smanjenje pritiska koji nastaje oko orgazma

Mnoge žene, nažalost, teško ili uopće ne doživljavaju orgazam. To često stvara pritisak i jednom i drugom partneru, a rezultat svega je taj da seks nije bio dobar koliko je mogao biti. Kako biste se riješili takvog pritiska, koristite vibrator. Orgazam je zajamčen, a usudili bismo se reći da možete očekivati i više od jednog.

Istraživanje povećava libido

Korištenjem seksualnih spravica i igračaka povećat ćete želju za seksom kod oba partnera. Kao i sve nove stvari, korištenje vibratora rasplamsat će strasti, natjerat će vas na istraživanje, otkrivanje novih poza te oživljavanje fantazija za koje niste ni znali da čuče u vama. Korištenje vibratora, sigurni smo, u vašem će krevetu izazvati iskre.

Povezivanje na novoj razini

Ako ste u dugogodišnjem ljubavnom odnosu, sigurno znate da je nekada teško povezati se na nekim novim razinama. Odlazak u novi grad, na večeru u nepoznat restoran ili izlazak na mjesto na koje inače nikad ne biste otišli – samo su neke od stvari koje vas mogu povezati na nov način. Isto je i sa seksom. Ako probate nove stvari i otkrijete nešto dublje jedno o drugome u krevetu – zbližit ćete se i povezati još više. Stoga nemojte čekati i kupite taj vibrator kako biste začinili i osvježili svoju vezu.

Foto: Claudia van Zyl/Unsplsah