Categories Business

PRIZOVITE LJETO uz hit natikače veselih boja

Kako se boriti protiv nepredvidivog vremena te ujedno prizivati sunce i nadolazeće ljetne dane, pokazao je poznati brend anatomske obuće Grubin u ponedjeljak 13. svibnja u Velvet Caffeu. U društvu poznatih i stylish dama predstavljena je nova Madrid light kolekcija, koja je svojim veselim bojama stvorena za ljetna uživanja.

Grubin Madrid light kolekciju, inspiriranu živim bojama ljeta, među prvima su isprobale poznate glumice Ana Maras Harmander i Anđela Ramljak, voditeljice Nina Slišković i Katarina Moškatelo, plesačica Andrea Solomun, pjevačica Sabrina Hebiri i Manuela Svorcan, dizajnerice Ana Maria Ricov i Lana Puljić, stilistica Barbara Repe, influencerice Danijela Kušec i Ana Ivančić.

Osim svojim predivnim bojama, nova kolekcija posebna je zbog vodootporne EVA potplate koja je izrađena od laganog sintetičkog materijala što ovu natikaču čini izuzetno udobnom za nošenje. Uz to je EVA potplat dovoljno visok da amortizira udarce stopala o podlogu, što Grubin Madrid light natikače čini dodatno udobnima. Ove super lagane anatomske natikače idealno su rješenje za odlazak na plažu i teretanu. Naravno, i nova kolekcija prati esenciju brenda – to je anatomski oblikovana obuća koja pruža udoban i lagan korak uz najkvalitetnije materijale i detalje koji se potpuno prilagođavaju vašem stopalu.

Nova kolekcija i svojim dizajnom prati vodeće svjetske trendove, zbog čega se ove natikače izvrsno uklapaju uz svaki ljetni styling. Na svoj idući odlazak na more više nije potrebno razmišljati o slaganju outfita – Grubin Madrid Light natikače su ljetni must-have i pristaju uza sve.

Potražite prekrasne Madrid light ženske natikače u najbližoj ljekarni ili na webshopu www.grubin.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu