Započnite dan ovim ukusnim sokom za jačanje imuniteta

by | 16 siječnja, 2021
sok za imunitet

Mnogo smo puta dosad pisali o imunitetu i njegovom jačanju, no potonje je tijekom 2020. godine, kada nas je u domove zatvorila pandemija koronavirusa, postalo izrazito bitno.

Osim stvari koje trebamo činiti zimi kako bismo imali više energije i jači imunitet, pomoći si možemo i tako što ćemo dan započeti hranjivim sokom za jačanje imuniteta. Jer, sada kada smo u izolaciji, vitamini su nam potrebniji nego ikada. Ovaj recept je odličan za početak dana jer pridonosi i povećanju energije.

Sok za jačanje imuniteta

Sastojci:
1 grejpfrut
2 naranče
3 kivija

Svo voće narežite na kockice, stavite u blender i izmiksajte. Kada je smjesa gotova, procijedite je kroz cjedilo i poslužite, prenosi Health. Sok je i zdrav i veoma ukusan, stoga uživajte u svakom gutljaju! (Pročitajte: Ove je namirnice potrebno konzumirati za hladnijih dana jer obiluju vitaminom D)

Foto: Daisy LinUnsplash

HEALTH

© 2020 HEALTH MEDIA VENTURES INC. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD HEALTH US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ ODOBRENJE HEALTH MEDIA VENTURES INC. REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DIJELOM, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE JE ZABRANJENA.