Ovo će biti najpopularnije frizure u 2021. godini

by | 18 prosinca, 2020

Želite novi početak u 2021. godini? Promjena frizure odličan je način. Pogledajte koji su trendovi najavljeni za 2021. godinu i bez koje frizure nećete moći u novoj godini.

Narančaste lokne
Najbolja stvar kod uvojaka i kovrča svih vrsta je to što nevjerojatno ističu boju. Julie Cornejo, jedna od najboljih umjetnika za bojenje, vjeruje da je klasična narančasta hit za iduću sezonu. “Puno brineta moglo bi eksperimentirati s ovom bojom i bude zadovoljno rezultatom”, kaže Cornejo. (Pročitajte: Frizura iz Netflixove serije postala je hit, a nose je zvijezde poput J. Lo i Kylie Jenner)

Kosi bob
Imate gustu kosu i bojite se ošišati je? Nema potrebe. Podšišani, kosi bob pravi je odgovor. Ovaj tip frizure šiša se sloj po sloj, stepenasto i može biti vrlo atraktivan ako se poigravate pramenovima i kovrčama. “Kosi bob je odličan za gustu kosu jer se zahvaljujući slojevitom šišanju naprijed zadrži volumen, a ipak iza frizura ne izgleda preglomazno”, kaže Mia Emilio, viša stilistica.

Pažljivo nijansirana
Pažljivo nijansirana kosa je odličan izbor za vas ako volite da vaša kosa bude odraz vašeg stila. Izaberite spektar koji želite na svojoj kosi, ili još bolje – preslikajte ga. Odnesite ga svom frizeru i pustite ga da se zabavi. Vi ćete također uživati u krajnjem rezultatu.

Klasični bob
Ravni bob, u svim svojim verzijama, vraća se na velika vrata u 2021. godini. “Svi žele ovaj look koji je zabavan, drzak … i lak za održavanje”, kaže Emilio. Ove su frizure najbolje za ravnu ili valovitu, ali tanku kosu. Stvaraju veći volumen i puniji oblik glave. Ovu frizuru treba održavati i pritom naći frizera koji je zna dobro napraviti. Ali, kad je jednom naučite održavati, vidjet ćete koliko je jednostavna. (Pročitajte: Bob frizura koja je uvijek u trendu, a koju možete nositi na mnoštvo načina)

Boja dima
Novi trend u 2021. kaže da frizure s egzotičnih ružičastih i zelenih pramenova, ove godine prelazimo na boju dima i plavu. U modi će biti svi pepeljasti i dimni tonovi, a posebno će atraktivna biti boja ugljena. “Pitajte vašeg hair stilista koja će od ovih nijansi postići mistični izgled”, savjetuju stručnjaci.

Šiške na čelu
Trend za 2021: frizure s kratkim šiškama! Frizura koje smo se užasavale kao djevojčice, sada je pravi hit. Šiške koje padaju na čelo i ostavljaju pomalo punkerski dojam slažu se s bilo kojom osnovnom frizurom i teksturom kose. “Mnogi klijenti u posljednje vrijeme traže šiške jer im to omogućava da istaknu svoj stil i ožive svoj izgled”, kaže Emilio. S obzirom na to da su šiške jednostavan način da promijenite frizuru tijekom karantene, njih posebno preporučuju za sam početak 2021. godine. (Pročitajte: Ovo je prema istraživanjima trenutačno najpopularnija frizura na svijetu)

Kosa do ramena
Ako ste dugokosi i želite to promijeniti ove Nove godine, ali vas kratkoća klasičnog boba ipak plaši, dužina do ramena prava je opcija za vas. “Još uvijek je dovoljno duga da je možete vezati u rep ili u punđu, a opet ste nešto promijenili”, kaže Emilio.

Foto: Unsplash

SHAPE

© 2020 MEREDITH CORPORATION. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD SHAPE US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ DOZVOLU KORPORACIJE MEREDITH. ZABRANJENA JE REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DJELOMIČNO, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE.