Poza koja jamči ženski orgazam

by | 12 prosinca, 2020

Intrigantan vam je tantrički seks? Želite intimnost dovesti na potpuno novu razinu? Tragate za seksualnom pozom koja garantira ženski orgazam? U tom slučaju, lotus poza je pravi izbor za vas.

Lotus poza jedna je od najintrigantnijih i najvoljenijih poza iz Kamasutre. Zašto? Prije svega, ne zahtijeva da budete u top formi, niti da imate akrobatskih sklonosti. Za realizaciju ove poze, dovoljna je želja i trunka radoznalosti.

Zašto žene vole Lotus pozu?
Već i ptičice na grani znaju da je ženski orgazam jedna jedinstvena stvar, koja niti je garantirana, niti je uvijek laka za dostizanje. Lotus poza jamči duboku penetraciju i odličnu stimulaciju klitorisa, te je stoga pogodna za žene kojima nije lako postići čuveni “O”. Dok se nalazi u muškarčevom krilu, žena je ta koja pokretima svojih kukova kontrolira tempo i način stimulacije klitorisa, ali i dubinu penetracije. Seksolozi tvrde da su tako ispunjeni svi uvjeti za eksplozivnu završnicu. (Pročitajte: 5 stvari koje žene trebaju znati o seksu)

Je li Lotus poza pogodna i za muškarce?
Da, svakako. Ovu pozu rado biraju i muškarci jer im omogućava da kontroliraju dužinu odnosa i spriječe ranu ejakulaciju. A kontrola ejakulacije je problem koji muči poveći broj muškaraca iako nisu skloni o tome pričati u javnosti.

Kako izgleda Lotus poza?
Poza iz čuvene Kamasutre zahtjeva da ljubav vodite u sjedećem položaju. Žena sjedi u muškarčevom krilu, a noge partnera su potpuno isprepletene. Njegove su smještene ispod partneričine stražnjice, dok ona svojim nogama opasa muškarca. Partneri su okrenuti licem u lice, što produbljuje intimnost. Uz to, ruke su im slobodne, pa mogu nesmetano uživati jedno u drugom. (Pročitajte: Znate li koji su znakovi da pretjerujete sa seksom?)

Foto: Pexels

SHAPE

© 2020 MEREDITH CORPORATION. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD SHAPE US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ DOZVOLU KORPORACIJE MEREDITH. ZABRANJENA JE REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DJELOMIČNO, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE.