Nakon 14 operacija, ovo je životna filozofija Paule Abdul koju svi moramo čuti u teškim vremenima

by | 30 studenoga, 2020

Pjevačica i koreografkinja Paula Abdul već godinama je sutkinja u glazbenim emisijama posvećenim mladim talentima. Dobitnica Grammyja, koju mnogi još uvijek smatraju pop kraljicom, poznata je i po tome što je njezinu pjevačku karijeru prekinuo tragičan događaj.

Naime, prisilno slijetanje aviona u kojem se nalazila 1992. godine, a koje ona naziva “pad aviona” bilo je glavni uzrok što je zaustavila uspješnu karijeru. Paula od 1995. nije izdala novi album, a imala je 14 operacija kralježnice te je pet i pol godina bila paralizirana. (Pročitajte: Ne znate kako izaći na kraj sa stresom? Kate Hudson ima metodu koja bi vam mogla koristiti)

Godine 2002. emisija “Američki idol” najavila je njezin povratak, poslije čega postaje članica žirija u još nekoliko glazbenih natjecanja.

Zanimljivo je stoga čuti mantru kojom se vodi ova šarmantna dama poznata po svojoj neiscrpnoj pozitivnoj energiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paula Abdul (@paulaabdul)

Možda nas ne treba čuditi, no mantra Paula Abdul usredotočena je na dobrotu.

“Ne postoji pravi način da napravite pogrešnu stvar i ne postoji pogrešan način da napravite dobru stvar”, otkriva Paula filozofiju kojom se vodi. Ova mantra je podsjetnik na to da treba imati više strpljenja i suosjećanja – drugim riječima, empatije. “To je misao kojoj se stalno vraćam”, kaže talentirana umjetnica. (Pročitajte: Poznata glazbenica Lizzo poslala poruku o sreći i slavi koju trebaju čuti baš svi)

Uz toliko kontroverzija i sukoba koji se trenutačno događaju u svijetu, Paula pronalazi svoj mir i usredotočenost dok ponavlja svoje riječi. “Važno je da se prema ljudima ponašate pristojno i s poštovanjem te da budete časni. Ljudi imaju tendenciju zaboraviti sve ove stvari.”

Paula Abdul ljubaznost smatra vrstom supermoći, a njezina mantra to potvrđuje. “Možete se podsmjehivati ljubaznosti, ali ljubaznost je moja snaga. Vrijeme u kojem živimo trenutačno je kritično, i važno je da budete nježni i ljubazni prema sebi, također da budete strpljivi, puni razumijevanja i ljubazni prema drugim ljudima.”

Mi se definitivno slažemo s Paulom, a vi? Kojim mislima se vi vodite ovih dana, ali i u životu općenito?

Foto: Mike Coppola / Getty Images via Guliver

HEALTH

© 2020 HEALTH MEDIA VENTURES INC. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD HEALTH US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ ODOBRENJE HEALTH MEDIA VENTURES INC. REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DIJELOM, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE JE ZABRANJENA.