Jeste li čuli za novi seksualni trend koji u središte užitka stavlja đumbir?

by | 26 kolovoza, 2020

Đumbir je namirnica o kojoj se piše već godinama. Brojni su beneficiji ove namirnice za naše zdravlje. Jeste li znali da đumbir postaje sve popularniji i u spavaćoj sobi. Pitate se kako? Otkrivamo što se skriva iz novog seks trenda pod nazivom “figging”.

Đumbir nije ni sladak, nije ni gorak, no jedno sigurno nije – ukusom neutralan. Upravo zbog njegovog specifičnog i jakog okusa ljudi ga ili vole ili ne. Stoga je posve jasno da vam iznad glave stoji upitnik kada u istoj rečenici pročitate “seks” i “đumbir”.

Figging zapravo potječe iz BDSM svijeta, a cilj mu je pojačati seksualnu uzbuđenost uz pomoć đumbira. Naravno, već pretpostavljate da se đumbir ne koristi u vrućoj šalici čaja. Figging ljubitelji iz đumbira izrađuju dildo, a neki od njih čak i analne plugove. 

Vjerujemo da se pitate zbog čega bi netko danas izrađivao seksualne igračke kada je ponuda istih uistinu raznolika? Tajna leži u magičnim svojstvima đumbira.

Naime, kako đumbir sadrži eterična ulja, nadražuje sluznicu, zbog čega ona postaje osjetljivija, a seksualna uzbuđenost je zbog toga poprilično intenzivna, što vodi ka puno intenzivnijem orgazmu.

Kad se koristi u obliku analnog pluga, đumbir stimulira živčane završetke, a osjećaj peckanja i topline zna trajati i do pola sata.

Kako funkcionira figging?

Veliki korijen đumbira potrebno je detaljno oprati i oguliti. Nakon toga je potrebno ipak imati nešto spretnije ruke. Naime, uz pomoć noža je potrebno preoblikovati đumbiru falusni ili plug oblik. Prilikom korištenja ove vrste seksualne igračke stvara se osjećaj topline koji je posebno početnicima itekako uzbudljiv.

Postoji i light varijanta ovog trenda. Ako ne želite koristiti sami korijen đumbira, poslužit će u prah. On se miješa s malo lubrikanta te se tako koristi u seksualnim igricama. Imajte na umu da korištenje đumbira u bilo kojem obliku može biti neugodan, čak i bolan. Stoga ako želite isprobati ovaj trend, to radite postupno i oprezno.

IZVOR: NOVILIST.HR