Hit frizure sezone za svaki tip kose

by | 2 prosinca, 2020

Kad je kosa u pitanju, u nadolazećem periodu očekuju nas neki novi, zanimljivi trendovi. Frizerka Michelle Cleveland, koja je zadužena za frizure brojnih poznatih dama, otkriva sedam načina da dođete do savršene frizure ove sezone.

Valoviti bob
Ako imate kovrčavu kosu, pravi je trenutak da zablistate. Bob se vraća na velika vrata i to bez obzira na tip kose. Bilo da je potpuno ravna ili se blago kovrča, bob će biti dobar izbor. Ako želite spiralne uvojke, napravite ih pomoću figara, a onda lagano protresite kako bi izgledali prirodno. Ako vam je kosa prirodno uvijena, spavajte s pletenicama kako biste ujutro imale lijepe valove. (Pročitajte: Ovo je prema istraživanjima trenutačno najpopularnija frizura na svijetu)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAIR HUNTERS (@melbournehairhunters)

Bakreni pramenovi
Uskladite svoju kosu s bojom lišća i isprobajte elegantne bakrene nijanse koji laskaju svim tonovima kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAIR HUNTERS (@melbournehairhunters)

Smjele crno-crvene kombinacije
Ova dvobojna kombinacija će vašem stilu dati notu mistike. Crvena se postupno prelijeva u crnu, dajući cijeloj frizuri novu dimenziju. Jedno je sigurno – ovakva kosa će biti primijećena. (Pročitajte: Frizura iz Netflixove serije postala je hit, a nose je zvijezde poput J. Lo i Kylie Jenner)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Frizure sezone

Uokvireno lice
Ovo je oda 90-im i jednostavan način da eksperimentirate bojom bez opasnosti da pretjerate. Pramenove možete istaknuti uz elegantni bob ili ih sakriti vezanjem u rep.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Oštri kutovi
Posavjetujte se s frizerom o tome što odgovara vašem obliku lica. I ravnu i prirodno uvijenu kosu istaknite oštrim linijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAIR HUNTERS (@melbournehairhunters)

Romantične nijanse
Negdje između bakrene i smjele crvene boje nalazi se nježna i ženstvena nijansa rose zlata. Ovaj ton se stapa s jesenskim i zimskim okruženjem, a istovremeno je primamljiviji od standardnih smeđih i crvenih boja. (Pročitajte: Ovaj proizvod za kosu čini čuda, a koriste ga svjetske dive poput J.Lo i Blake Lively)

Pramenovi u boji meda
Kako osvježiti postojeću frizuru? Isprobajte pramenove u boji meda. To je jednostavan način da se poigrate bojom bez previše rizika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melissa Maloney| Balayage Edu (@live_love_dohair)

Foto: Instagram, @ellie_gonsalves / Instagram

HEALTH

© 2020 HEALTH MEDIA VENTURES INC. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD HEALTH US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ ODOBRENJE HEALTH MEDIA VENTURES INC. REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DIJELOM, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE JE ZABRANJENA.