Godišnji horoskop za 2021. godinu: Vrijeme nade i promjena

by | 13 siječnja, 2021
horoskop za 2021

Iako smo jedva dočekali 2021. godinu, ona baš i neće biti tako mirna koliko priželjkujemo. Godišnji horoskop za 2021. najavljuje godinu potencijala, godinu nadanja, ali i godinu u kojoj nijedan cilj ne možemo ostvariti lako i bez truda.

Najbolje što možemo učiniti jest to da prihvatimo promjene, pustimo ono što je nekada bilo i počnemo sanjati o onome što bi moglo biti. Želite li saznati što su zvijezde namijenile vama, pročitajte prvo horoskop za vaš znak zodijaka, a potom i za podznak. (Pročitajte: Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak)

Godišnji horoskop za 2021.

Ovan

Zdravlje: Najvitalnije ćete se osjećati sredinom i krajem ljeta. Tada ćete moći ostvariti svaki fitness cilj koji zacrtate. U periodu od 29. srpnja do 14. rujna, Mars će biti u vašoj šestoj kući i osigurati vam energiju za bilo koji cilj koji sebi postavite.

Ljubav: Prvo morate, dok Jupiter bude prolazio kroz vašu 12. kuću, upoznati sebe i svoje potrebe. Ovaj period traje od 13. svibnja do 28. srpnja. Iako duboke misli baš i ne odgovaraju temperamentu Ovnova, pravi su način da saznate što vam treba od potencijalnog ili stvarnog partnera te da to i dobijete u ljetnim mjesecima.

Karijera: Bit ćete rastrgani između potrebe da nastupite samostalno i one da ostanete timski igrač. Nije loše da se zagledate u sebe tijekom ovog sukoba želja. Jedno je sigurno: priljev novca vam je zajamčen, koju god stranu odabrali.

Bik

Zdravlje: U periodu od 14. travnja do 8. svibnja najviše će vam odgovarati partnerske aktivnosti i gledat ćete da u svoju fitness rutinu uključite još nekog. Tijekom ljeta, vaše zdravlje će biti odlično, a vaša forma u punom sjaju.

Ljubav: Pomrčina Sunca u vašoj osmoj kući, krajem svibnja, otvorit će vam neke stare rane. Bol koju ste skrivali ugrozit će vašu sposobnost da izgradite vezu s drugima, pa je krajnje vrijeme da je se riješite. Tek početkom prosinca, na korak ste od prave i iskrene veze.

Karijera: Do 13. svibnja i ponovno od 28. srpnja do 28. prosinca, Jupiter se kreće kroz vašu desetu kuću i donosi priznanja. Sve ćete obavljati s lakoćom. Tijekom ranog ljeta, čekaju vas brojna značajna poznanstva.

Blizanci

Zdravlje: Prva tri mjeseca ove godine provest ćete u hibernaciji. Tek od ožujka čeka vas novi nalet energije. Tada će vas obuzeti radoznalost i želja da isprobate sve novine koje ste propustili na polju fitnessa.

Ljubav: Svibanj će biti vrijeme kad ćete preispitati svoju vezu. Pomrčina Sunca u vašoj kući partnerstva nametnut će pitanje kvalitete vaše veze. Vrijeme je za iskrenost i prema sebi i prema partneru. Sve do 3. prosinca radit ćete na tome da shvatite što stvarno želite od ove veze.

Karijera: Prvi dio godine iskoristit ćete za učenje i usavršavanje. Od 13. svibnja pa sve do 28. srpnja čeka vas ekspanzija na polju karijere. Nadređeni će biti impresionirani vašim postignućima.

Rak

Zdravlje: Već dugo stavljate sve ispred brige o vlastitom zdravlju i posljedice ćete osjetiti u prvom dijelu godine. Svemir vas tjera da nađete ravnotežu u svom životu. U drugom dijelu godine, osjetit ćete se vitalnije i odmornije.

Ljubav: Čarolija u pitanjima srca čeka vas u periodu od 10. rujna do 7. listopada kad Venera bude prolazila kroz vašu petu kuću. Bit ćete oboreni s nogu. Vrijeme strasti nastupa od 30. listopada i to s nekim tko je zabavan i koketan.

Karijera: Svi priljevi koji su vam zajednički s emotivnim partnerom rast će tijekom ove godine. Svaka zajednička ekonomska aktivnost donijet će poveću količinu novca. Tijekom ljeta, osjetit ćete žeđ za znanjem i poslušajte instinkt: nove vještine donijet će vam unaprjeđenje i zaradu.

Lav

Zdravlje: Od 11. lipnja pa sve do 29. srpnja, Mars, planet akcije, kreće se kroz vaš znak. Bit ćete puni energije i spremni pomicati planine. Bit ćete zdravi, puni snage i spremni za fitness izazove. Ipak, nemojte zaboraviti odmarati se i obnavljati energiju.

Ljubav: Krajem svibnja, kad se pomrčina Mjeseca dogodi u vašoj petoj kući, bit ćete spremni za iskren razgovor. Ipak, tek oko 3. prosinca bit ćete spremni i boriti se za svoje interese, a to je jedini način za izgradnju i sazrijevanje veze.

Karijera: Nezgodni Saturn je u sedmoj kući i čak će tri puta ove godine graditi kvadrat s Uranom u desetoj kući: 17. veljače, 14. lipnja i 24. prosinca. Morat ćete birati između romantične veze i ostvarenja vaših poslovnih ambicija. Ako uspijete postići ravnotežu, možete se nadati fantastičnoj budućnosti.

horoskop za 2021

Djevica

Zdravlje: Da ne biste pregorjeli, morat ćete ustanoviti svakodnevnu rutinu kako biste se riješili energije. Dovoljno je da to bude kratka i energična šetnja. Od 29. srpnja do 13. rujna, prštat ćete od vitalnosti.

Ljubav: Jupiter se kreće kroz vašu sedmu kuću od 13. svibnja do 28. srpnja i donosi vam apsolutni prosperitet u vezi. I ne samo u vezi – sva partnerstva će biti unaprijeđena. Odlučite li se na neki poslovni pothvat, angažirajte u njemu i emotivnog partnera – uspjeh je zajamčen.

Karijera: Od 3. ožujka do 23. travnja, Mars vam daje priliku za samopromociju i da se izborite za to željeno unaprjeđenje. Ako ne uspijete, pomrčina Sunca 10. lipnja mogla bi donijeti probleme i natjerati vas na promjenu strategije.

Vaga

Zdravlje: Početkom ljeta imat ćete neodoljiv poriv da pomažete drugima. Hoćete li se odlučiti na volontiranje ili provođenje vremena s voljenima, odluka je na vama. Ipak, nemojte zaboraviti na sebe. Uspostavite ravnotežu i nastavite se podjednako brinuti i o svome zdravlju.

Ljubav: Saturn i Uran ove godine tri puta rade kvadrate i vas pozivaju da definitivno okrenete novi list u emotivnim odnosima. Bez obzira na to jeste li dignuli ruke od veze ili vam nedostaje stara intimnost, stvar će biti istjerana “na čistac” tijekom ove godine.

Karijera: Mars će vam u periodu od 30. listopada do 13. prosinca donijeti uspjeh kojim god se poslom bavili. Veliki priljevi novca su zajamčeni. Ako želite da uspjeh potraje, pobrinite se da posao koji radite bude onaj koji volite.

Škorpion

Zdravlje: Tijekom kasne jeseni, od kraja listopada do sredine prosinca, osjećat ćete se nepobjedivo. Moći ćete pomicati stijene i rušiti rekorde. Ipak, osigurajte vrijeme za odmor i nemojte zaboraviti obnoviti energiju.

Ljubav: Uran iz sedme i Saturn iz vaše četvrte kuće gradit će izazovan aspekt 17. veljače, 14. lipnja i 24. prosinca. Tada ćete ponovno razmotriti s kime ste i kakav dom sagradili, ili tek planirate sagraditi. Moguće je preseljenje u neko drugo mjesto, proširenje obitelji, pa i prekid.

Karijera: Pitanje novca je ključno za vas ove godine. Dvije pomrčine događaju se u vašem polju novca. Ako u svibnju, prilikom prve pomrčine donesete konačnu odluku o tome u kakvom su odnosu vaš posao, zarada i vaše želje, onda u prosincu, prilikom druge pomrčine, možete očekivati veliki i pozitivan preokret.

Strijelac

Zdravlje: Vaš organizam će ove godine zahtijevati da se primirite i zauzmete umjereniji pristup prema životu. Formu gradite postupno, korak po korak, ništa ne sileći. Vodite računa o cjelokupnoj zdravstvenoj slici.

Ljubav: Baš kao i Bikovi, u svibnju ćete biti primorani suočiti se s teškim emocijama i riješiti neka pitanja. Ipak, vaš će put iscjeljenja biti daleko kraći. Već 10. lipnja imat ćete priliku ući u iskrene razgovore a, možda, i u novu vezu.

Karijera: Jupiter je u vašoj trećoj kući gotovo cijelu godinu. Vrijeme je za učenje, za intelektualne razgovore, za inovacije. Povezujte se, surađujte, profesionalno rastite i napredak će doći. Koristite puni mentalni kapacitet i uživat ćete u zasluženim pobjedama.

Jarac

Zdravlje: Ovoga proljeća Mars će vam donijeti dodatni val energije. Bit ćete raspoloženi za inovacije u prehrani, ali i za treniranje. Umirenje dolazi u lipnju, nakon pomrčine Sunca koja će vas natjerati na dugoročno i umjereno planiranje.

Ljubav: Ova godina donosi vam dvije posebne prilike da prepoznate tko ili što bi vam moglo donijeti emotivno zadovoljstvo. Venera će se gotovo cijele godine vraćati u vaš znak. Prve romantične prilike očekujte od 8. siječnja do 1. veljače, a potom od 5. studenoga do kraja godine.

Karijera: Vodite računa o tome koje načine za zaradu i projekte birate. Jupiter kreće kroz vašu kuću prihoda i tu je gotovo cijele godine, s izuzetkom svibnja i lipnja. Budete li pažljivi, možete ostvariti uistinu velike rezultate.

Vodenjak

Zdravlje: Ove godine bit ćete razapeti između potrebe da pomažete drugima i neophodnosti da obratite pažnju na sebe. Barem triput: u veljači, lipnju i prosincu, preispitajte svoj odnos prema drugima i odnos prema sebi te se potrudite pronaći balans.

Ljubav: Vas čeka seksi proljeće. Mars vam od 3. ožujka do 23. travnja donosi potrebu da sve romantično što osjećate, izražavate – fizički. Od 10. lipnja pomrčina Sunca u vašoj petoj kući donosi vam promjene u postojećoj vezi ili vam otvara vrata za novu vezu, ako ste slobodni.

Karijera: Sretni Jupiter je u vašem znaku gotovo cijelu godinu, s izuzetkom druge polovice svibnja i lipnja. Imat ćete briljantne ideje, razvijati odlične projekte. S proljećem, to bi vam moglo donijeti i ozbiljan novac.

Ribe

Zdravlje: Ovoga proljeća Jupiter će vas natjerati na to da napustite zonu komfora i isprobate nešto novo. Neki će prvi put veslati, a drugi će se odmarati u kući na jezeru. Važno je samo da vaše samopoštovanje raste i da vam to donosi opću dobrobit.

Ljubav: Od 25. veljače do 21. ožujka, Venera se kreće kroz vaš znak i bit ćete još romantičniji nego obično. Nemojte se sustezati niti si išta uskraćivati. Ovo je samo polazište za ono što vas do kraja godine čeka s nekim posebnim.

Karijera: Do 10. svibnja, kad se pomrčina Mjeseca odigrava u vašem polju karijere, vi ćete točno znati što želite. Cijela prošla godina i prvi dio 2021. usmjereni su ka tome da spoznate koje su vaše profesionalne težnje. Slijedite svoje težnje, pa ćete biti nagrađeni u prosincu.

Pročitajte: Horoskopski znak koji će imati najviše sreće i energije za velike promjene u 2021.

Foto: Farzad MohsenvandNong Vang/Unsplash

 

SHAPE

© 2020 MEREDITH CORPORATION. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD SHAPE US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ DOZVOLU KORPORACIJE MEREDITH. ZABRANJENA JE REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DJELOMIČNO, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE.