Erogena zona koju nikako ne smijete zaboraviti

by | 23 siječnja, 2021
Erogena zona koju nikako ne smijete zaboraviti

Svoje bradavice možda morate skrivati na društvenim mrežama, no nema razloga da s ovim centrima zadovoljstva ispunjenima živčanim završecima isto činite u spavaćoj sobi.

S čak 800 živčanih završetaka, bradavice su erogena zona koju nikako ne treba podcjenjivati jer ona može donijeti neizmjerno zadovoljstvo. “Tkivo bradavica je samo po sebi erektilno tkivo”, otkriva Lisa Finn, seksualna edukatorica. To znači da su one načinjene od istog tkiva kao i klitoris ili penis. “Kad se bradavice stimuliraju, ispune se krvlju, usprave se i u slučaju mnogih postanu vrlo osjetljive”, dodaje.  (Pročitajte: Ovo su bile najpopularnije poze u seksu u 2020. godini)

Činjenica je da za mnoge stimulacija bradavica put koji vodi ka vrhuncu (postoji i takozvani orgazam bradavica), pa ipak – postoje oni koji nerado mijenjaju svoje seksualne navike i teško se odlučuju na izmjenu rutine. Ipak, eksperimentiranje ovom erogenom zonom može otkriti potpuno novi svijet, a područje grudi istražite uz ovih nekoliko savjeta.

– Grudi, a posebno bradavice, stimulirajte cijelom površinom dlana, širokim potezima šake.
– Predložite partneru da tu vašu zonu istraži usnama. Dozvolite mu da isproba različite tehnike kako biste otkrili što je to što vam odgovara.
– Koristite lubrikant kako biste uživali u nježnom štipkanju, uvrtanju i trenju – sve to će vam pružiti neizmjerno zadovoljstvo.
– Isprobajte i specijalno dizajnirane štipaljke za bradavice. Njihovo korištenje osigurat će vam dodatno uživanje, a ruke partnera ostat će slobodne.
– Poigrajte se temperaturom svog tijela. I kockice leda ili omekšali vosak mogu biti sjajan stimulator koji će vas dovesti do orgazma.
– Razmislite o stavljanju piercinga. Dodir metala na nježnoj koži može znatno povećati osjetljivost vaših grudi.

Stimulacija bradavica – isprobajte nove stvari

Bez obzira na to hoće li grudi postati vaša omiljena erogena zona ili ćete zaključiti da je stimulacija bradavica nešto što vam pak ne odgovara, jedno je sigurno – bolje ćete upoznati svoje tijelo. A kad ga upoznate, pred vama je put koji vodi u blaženstvo! (Pročitajte: Oralni seks i sve što ste o njemu željeli znati)

Foto: DmitriiSimakov/Getty Images via Guliver