Categories Tajne psihe

Otkrivamo vam kada žena postaje u potpunosti zadovoljna svojim izgledom!

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Izgled je ženama važan, čak i ne toliko zbog drugih koliko zbog sebe, pa se s pravom postavlja pitanje – je li uopće moguće da žena bude zadovoljna svojim izgledom?

Uvijek je tu neka sitnica koju bi trebalo popraviti na neki način, bila to linija, frizura, ten, osmijeh … No, ipak postoji razdoblje života u kojem žene prihvate same sebe sa svim svojim vrlinama i manama i postanu zadovoljne svojim izgledom.

Ključni trenutak zbiva se u 32. godini života, a ono što je znanstvenike iznenadilo je ujednačenost odgovora koji su svi bili ili točno toliko, ili izuzetno blizu.

Ispitanice su izjavile da se smatraju najseksepilnijima u svibnju i rujnu, a obično utorkom misle da su najljepše.

Kako je pokazalo istraživanje, dob od 32 godine kao granicu prihvaćanja svog izgleda i zadovoljstva istim znanstvenici tumače prelaženjem svojevrsne granice zrelosti, kad postaju svjesne da trebaju biti privlačne sebi, a ne drugima.

Utorkom se osjećaju najljepšima jer je ponedjeljak iza njih, a još uvijek je ostalo dovoljno snage u njima da se mogu srediti za posao i mogući izlazak. Temperature zraka objašnjenje su za seksepil u svibnju i rujnu.

IZVOR: Metro-portal.rtl.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu