Categories Noviteti

NAJBOLJI SAVJETI koji će vam smanjiti trbuh

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Masno tkivo koje se nalazi duboko u vašem trbuhu najgora je vrsta masnoća jer potiče upalu i može naškoditi srcu. No, šokantan broj žena ga ima – čak i ako su naizgled fit.

Dobra vijest je da vam jednostavne promjene mogu pomoći da se riješite masnoća na trbuhu, a ovu su tri savjeta koji će vam dobro doći:

Bademi – bademi su bogat izbor vlakana, a nedavna studija pokazala je da ljudi koji ih jedu svakodnevno izgube više abdominalnih masnoća od onih koji to ne rade.

Ugljikohidrati – nemojte ih izbacivati, ali obavezno dodajte vlakna koja su korisna za dobre crijevne bakterije, a istovremeno će vas zasititi i produžiti vrijeme do sljedećeg obroka.

Utezi – trening snage barem tri dana u tjednu može vam pomoći da sagorijevate više masti, uključujući i trbuh, jer mišić poboljšava vaš metabolizam. Naravno, nemojte izbaciti i umjerenu vježbu. Pridržavajte se rutina najvažnijih za ukupnu zdravu težinu, pa izaberite nešto u čemu uživate – trčanje, hodanje, bilo što – i napravite od toga naviku koje ćete se držati.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu