Categories Zdrava hrana

ŽELITE LI BITI VITKI I ZDRAVI, ovo morate jesti svaki dan

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Kada je riječ o zdravoj prehrani, neki više vole jesti tri do četiri obroka dnevno, dok drugi biraju pet do šest manjih.

Dijetetičarka Leanne Ward odlučila se za tri umjerena obroka i dvije do tri užine, a sudeći prema tome kako izgleda u bikiniju, upravo joj taj odabir pomaže u tome da bude vitka i zdrava.

Leanne je na Instagramu objavila što jede. Dan je započela grčkim jogurtom sa žitaricama, bobičastim voće, orasima i sjemenkama. Za užinu je pojela kuhano jaje i bananu te popila kavu. Treći obrok bila je tortilja s tunom, sirom, mrkvom, zelenom salatom i rajčicom te biljni čaj bez šećera.

Zatim je ponovno uslijedila užina, grčki jogurt s granolom. Peti obrok bio je teriyaki losos i smeđa riža uz puno salate te biljni čaj. Za kraj dana Leanne je odabrala domaće proteinske kuglice od kikirikija.

“Nikad se ne izgladnjujem i ne pazim strogo na kalorije, te ne uklanjam drastično ugljikohidrate, masti, mliječne proizvode ili gluten iz svoje prehrane”, kaže Leanne i dodaje kako si povremeno priušti i slatko.

“Ako imate dobre temelje prehrane, uvijek postoji mjesta za povremene poslastice”, napisala je.

Leanneina prehrana bazira se na puno voća i povrća, bjelančevina, zdravih masti, orašastih plodova te čaju bogatom antioksidansima, a savjetuje i piti što više vode tijekom dana.

IZVOR: INDEX.HR

1 komentar

  1. Brza prehrana za 2 tjedna sam zadivljen Ne mogu vijerovati prvi put da uspije bit.ly/2xWxrxM, Morate probati ovu dijetu !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu