Categories Zdrava hrana

Otkrijte koje su to super kućne namirnice koje će vam pomoći otopiti kilograme

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Žene stalno vode bitku s mršavljenjem, međutim, postoje laki, prirodni i učinkoviti načini za gubljenje kilograma i to kod kuće. Evo koje su to namirnice koje sigurno imate kod kuće, a pomoći će vam smršavjeti.

1. Zeleni čaj

Redovito konzumiranje zelenog čaja pokazuje zavidne rezultate na tijelu u vidu gubitka kilograma.

2. Voda

Pijte što više vode i razliku ćete uočiti u roku od sedam dana. Voda nema kalorija, a ima mogućnost izbaciti toksine iz vašeg tijela. Voda pomaže u gubitku kilograma na duže staze i održava vaše tijelo zdravim.

3. Kuhanje na pari

Kuhanje na pari je zdravo i na taj način povrće ili meso zadržavaju svoja zdravstvena svojstva. Budući da kuhanje na pari ne podrazumijeva uporabu masti, smanjuju se kalorije, a na taj način i vaši kilogrami.

4. Med

Koristi se kao vrlo stari trik za gubljenje kilograma. Međutim, ne trebate očekivati instantne rezultate. Dugom uporabom i redovnim konzumiranjem med sprječava nagomilavanje masnoća u tijelu.

5. Žuti šećer

Postoje različite namirnice koje će doprinijeti dobivanju kilograma, a bijeli šećer je svakako jedna od njih. Zbog toga ga zamijenite njegovom zdravijom alternativom, žutim šećerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu