Categories POKLONI I AKCIJE

ULICA SNOVA na Interliberu predstavlja šesti redizajnirani „moj planer“ uz Catrice poklon za svaki kupljeni planer

Kreativna poduzetnica Magdalena Bešker već šestu godinu zaredom lansirala je novi izgled svog najprodavanijeg proizvoda „moj planer“ koji ove godine dolazi s nekoliko noviteta. Osim već tradicionalno novih boja, posebnost mog ovogodišnjeg planera jest činjenica da ne sadrži datume, odnosno da ih korisnik sam upisuje po želji.

Već godinama mi se javljaju brojne korisnice, posebno učiteljice koje izražavaju želju da napravimo planer bez otisnutih datuma kako bi same mogle upisivati datume po želji. Ove godine odlučili smo udovoljiti njihovoj želji. Osvježili smo unutrašnjost novim kreativnim dizajnom, te beauty, travel i kulinarskim savjetima. Posebno smo ponosni na suradnje koje smo ostvarili u ovogodišnjem planeru.

Martina Požgaj napisala je 10 travel zapovijedi uz koje je lakše i ljepše putovati. Catrice cosmetics su nam ustupili beauty savjete, a Marko Josipović je s nama podijelio svoje maštovite recepte“, izjavila je Magdalena.

Kao posebno iznenađenje na ovogodišnjem Interliberu za naše vjerne kupce pripremili smo Catrice ruž na poklon uz svaki kupljeni „moj planer“ (potražite isključivo na štandu s natpisom ULICA SNOVA).

Osim toga, u sklopu Interlibera predstavit ćemo se i na kratkom panelu u srijedu 8. 11. 2017. u 17 sati, gdje ćemo s našim gošćama/gostima popričati o moći pisane riječi, a za vrijeme trajanja panela pripremili smo i posebna iznenađenja i nagrade za najsretnije prisutne posjetitelje.

Gosti panela su: urednica portala She.hr Ljubica Jurič koja je ujedno i moderator panela, glavna urednica časopisa Ljepota i zdravlje Martina Požgaj, Zora Bjelousov – urednica portala Femina.hr i autorica nedavno objavljene knjige „Samo svoja“ o kojoj ćete imati prilike čuti na panelu, Matilda Miličić – marketing i PR stručnjak za Catrice, Essence i L.O.V. brendove, Dario Zurovec – gradonačelnik Svete Nedelje, mlada nada hrvatskog kulinarstva i food bloger Marko Josipović i Magdalena Bešker – vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda „moj planer“.

Posebno iznenađenje uz svaki kupljeni „moj planer“ ove godine je poklon koji je Ulica snova pripremila za vas. Naime, svaki kupc će uz ovogodišnji planer na poklon dobiti Catrice ruž za usne.

Čekamo vas u paviljonu broj 6 (blizu pozornice) gdje možete kupiti sve proizvode Ulice snova (moj planer, moj rokovnik, moja bilježnica, my passport etui & my travel diary, my business planner, privjesnicu za prtljagu i moju kemijsku) koji će vam na licu mjesta biti personalizirani po želji.

Pratite nas na društvenim mrežama (Facebook i Instagram – Moj Planer by Magdalena Bešker www.facebook.com/MojPlaner/) kako biste bili u toku sa svim iznenađenjima koja vam pripremamo.

Planirajte uz „moj planer „ i Ulicu snova!

POKLON ZA VAS!

Ulica snova i ove godine pripremila je poklone i za vjerne čitateljice Ljepote&Zdravlja, a ovog puta dijelimo 2×2 ovogodišnja “moj planer” proizvoda – jedan za vas, a jedan za vašu najbolju prijateljicu! Boju i natpis birate sami!

Evo što vam je činiti:

  1. Ako još niste, lajkajte FB Moj Planer i Ljepota&Zdravlje

  2. Podijelite ovu objavu (javno) na svom FB profilu

  3. Ispod ove objave na našem FB profilu tagirajte prijateljicu kojoj biste voljeli pokloniti “moj planer”.

Darivanje traje do ponedjeljka 13. 11., a sretne dobitnice objavit ćemo na www.ljepotaizdravlje.hr. Sretno!

Sandi Cenov i Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke Ulica snova na Interliberu 2013.
Sandi Cenov i Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke Ulica snova na Interliberu 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu