Categories POKLONI I AKCIJE

Osvojite omega-3 kiseline koje štite vaše srce i krvne žile

Prije više od 40 godina otkriven je blagotvorni učinak omega-3 masnih kiselina na ljudski organizam, što je kasnije potvrđeno i brojnim istraživanjima. Omega-3 kiseline, posebno DHA i EPA, imaju mnoge korisne učinke. Dobre su za srce, mozak, oči te pomažu u pravilnom razvoju djece.*

Prirodan način za unos dovoljne količine omega-3 u organizam je svakodnevno konzumiranje masne ribe i to u većim količinama. Međutim, u Hrvatskoj većina ljudi to ne čini. Jeste li znali da Hrvati jedu gotovo 15 % manje ribe od prosječnog građanina Europske Unije? To znači 2,5 puta manje od, primjerice, Norvežana! Ako ste među onima koji ne konzumiraju dovoljno masne ribe, dovoljne količine omega-3 masnih kiselina možete osigurati uzimanjem dodataka prehrani s omega-3.

OmegaMarine FORTE+ – dvije kapsule dnevno za zdravlje i fizičku izdržljivost
OmegaMarine FORTE+ Natural Pharmaceuticalsa, prvi je svjetski dodatak prehrani na bazi svježeg norveškog lososovog ulja – Xalar. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

Svježina je ključan faktor visoke kvalitete omega-3
Norveška ima dugu tradiciju u proizvodnji omega-3 izuzetno visokih standarda. Za proizvodnju OmegaMarine FORTE+, tvrtka Natural Pharmaceuticals odabire sirovinu lososa koji živi uz norvešku obalu. Losos izvađen iz mora odmah se doprema u tvornicu gdje se iz njega uzima svježe ulje, a proces od ulova do svježeg ulja traje manje od 75 minuta.

Osvojite OmegaMarine FORTE+
Više o proizvodu OmegaMarine FORTE+ možete pronaći na adresi www.omegamarine.hr, a povodom Svjetskog dana srca koji se obilježava 29. rujna, u suradnji s Natural Pharmaceuticals, jednog čitatelja nagrađujemo pakiranjem od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+, dovoljnim za šest mjeseci. Ono što trebate učiniti jest ostaviti komentar ispod ovog članka (isključivo na portalu Ljepota&zdravlje), i reći nam zašto vam je potreban OmegaMarine FORTE+. Igramo se do 29. rujna, kada ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu. Sretno!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA! 

Dobitnica je Željka, sa sljedećim komentarom:

Zeljka
majiczeljka@gmail.com
78.3.140.207
Koristim omega 3-6-9 kao dodatak prehrani člana obitelji koji boluje od tumora (i ujedno je imala povišen kolesterol). Nakon nekog vremena korištenja, razina kolesterola se smanjila, a apetit povećao. EPA pomaže kod suzbijanja neželjenoga gubitka tjelesne mase, koji ide uz malignu bolest. Rado bismo probali ovaj brend, jer se stvarno čini super i kvalitetan, a to je ono što nam treba.

11 komentara

 1. Imam 69g. i sve pomalo odlazi “k vragu” pa kako ništa si ne mogu priuštiti, ovo je dobar način da se nadam nagradi i uz nju poboljšanju..masnoća u krvi, niži tlak, bolja protočnost krvnih žila…eto jednostavno mi treba!!

 2. riba mi nije baš omiljena hrana i ne viđam ju dovoljno na svom tanjuru koliko bi trebalo, a kad se tome doda i genetski faktor. idealan sam kandidat za OmegaMarine FORTE+

 3. U godinama sam kada su ženama potrebni svi ovi sastojci kako za srce, mozak, oči, kosti, reguliranje masnoće, jetru(pogotovo mi koji smo nekada izvadili žučku), mislim da više ne nabrajam, pomislićete da sam totalka…..ali ne bi bilo zgorega popiti i uz to još povećati fizičku aktivnost….pozrav!

 4. Imam sindrom policističnih jajnika, koji mi zadaje puno muka (akne, neredovite menstruacije, debljanje…). Brojna istraživanja su pokazala da Omega3 masne kiseline pomažu u ublažavanju simptoma i cijelokupnom zdravlju organizma. Osim toga, pomogle bi mi i za zdravlje srca, koji zbog štitnjače pomalo pati i lupa brže nego što bi trebao.

 5. Ovo bih poklonila mojoj mami ,Katarini ,za nadolazeći rođendan.
  Riječi nisu dovoljne da izrazim ljubav,poštovanje,zahvalnost,divljenje,…,mami,mom životnom uzoru,najboljoj prijateljici,tješiteljici,…,
  MAMA-bila je to prva suvisla riječ koju izgovorila sam sama!
  Moju mamu volim jako,
  i da je ne pozna,zavolio bi je svatko.
  Za studiranje i educiranje inspirirala je mene,
  želeći da tako izbjegnem egzistencijalne probleme.
  Skromnu i samozatajnu ženu uvijek na licu osmijeh krasi,
  otkad Sunce se budi,sve dok se svijetlo pred spavanje gasi.
  „Zaslužna „ sam za mnoge na njenom licu bore,
  ali za iskupljenje još uvijek imam fore.
  Sastojci ovih kapsula dobri su za srce,mozak,oči,
  pa ćeš mi zdravija biti moći.
  Bratu i meni još više ljubavi daješ,
  tako si sitna i krhka,a kao majka,susjeda,rođakinja,prijateljica-u svim tim ulogama ustraješ.
  Mama,poručujem ti da te jako volim,
  i da što duže ostanemo zajedno,Bogu se molim.
  Mami ću pokloniti poljsko cvijeće,
  Poželjeti sretan rođendan, puno zdravlja,radosti i sreće;
  Za potpunu sreću još nam nešto fali,
  Ovaj Omega Marine FORTE+ poklončić ,koji ste obećali! 😉
  Hvala ti što si život meni posvetila, najvrijednije si mi – ŽIVOT-darovala,
  hvala ti što sam ovakva žena danas postala!
  Inspirirala si me da napišem iz srca ove rime,
  Pa kada je prilika ,pohvalim se time. 😉
  Unaprijed i od <3 hvala svima;koliko Vas u LJ&Z ima! :*

 6. Već dugi niz godina imam problema sa štitnjačom,prekomjernim otkucajima srca i stresom,bilo je trenutaka kad sam stvarno mislila da neču doživjeti sutra.Podrhtavanje tijela i nemogučnost samokontrole su me i psihički jedno razdoblje fizički naizgled promijenile.OmegaMarine FORTE+ nisu luksuz već potreba jer uz sve nije svaki dan idealan i ne postoji kvalitetan obrok u njemu,ribu pojedem tek s vremena na vrijeme,zaista premalo i rijetko.Za ovaj brend prvi puta čujem i bila bi sretna da isprobam.
  Redovito koristim terapiju i usporila sam tempo koliko sam zbog obaveza mogla.

 7. Koristim omega 3-6-9 kao dodatak prehrani člana obitelji koji boluje od tumora (i ujedno je imala povišen kolesterol). Nakon nekog vremena korištenja, razina kolesterola se smanjila, a apetit povećao. EPA pomaže kod suzbijanja neželjenoga gubitka tjelesne mase, koji ide uz malignu bolest. Rado bismo probali ovaj brend, jer se stvarno čini super i kvalitetan, a to je ono što nam treba.

 8. Ovim proizvodom voljela bih iznenaditi voljenu majku za njezin skorašnji rođendan.Ostavila sam komentar u rimi,ali trenutno ga ne vidim;pa da se ne duplam:želim da mama osjeti sve blagotvorne učinke na njezino srčeko-koje svakodnevno strepi za mene <3 ,njezine oči-koje se naprežu i naprezale su se dok je izrađivala stolnjake i tabletiće meni za uspomenu i za ukrašavanje doma,mozak-da mi što duže ostane i mentalno aktivna :*. A;i jedan šaljivi razlog:s ovom crkavicom od mirovine baš si i ne može kupiti pravog lososa,pa onda neka barem ovako osjeti blagodati njegove konzumacije. 😉 Hvala,unaprijed! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu