Categories POKLONI I AKCIJE

NAGRADNA IGRA! PokloniMe: Originalni i WOW pokloni za svakoga!

Pred nama je najljepše i najveselije doba godine – Božić. Ljubav i radost u srcu, pjesma i veselje na svakom uglu i naravno – darivanje osoba koje najviše volimo. Ove godine izbjegnite goleme božićne gužve, potragu za parkingom i guranje u shopping centrima i iz omiljene pidžame i fotelje odaberite poklone za djecu, roditelje, poslovne partnere, dečke i supruge.

Imamo poklone koje nitko neće pre-pokloniti!

Što žene vole? Personalizirani poklon – onaj s porukom i slikom! Iskustveni – koji će pamtiti zauvijek. WOW – žele tu reakciju kada im uručite poklon. Vino. S njime nema pogreške. Ali ne bilo kakvo vino, nego Merry Kissmas personalizirano koje će joj zajamčeno izmamiti osmijeh na lice i prije kušanja. Sve dame vole ogrlice, pa joj poklonite srebrnu ogrlicu s njenim imenom, s motivom srca, leptira, anđela, djeteline ili violinskog ključa.

Poklonite svojoj princezi, šefici ili naj frendici wellness poklon-paket od kojeg će se osjećati poput prave kraljice. Ovim WOW poklonom bit ćete junak ne dana, nego godine! Nemojte zaboraviti na slatkišepersonalizirana čokolada ili bombonijera s božićnom porukom? Izbor nije lak, ali je sladak.

Mislite da su muškarci komplicirani kad su u pitanju pokloni? Nisu uopće!

Ova oBORi me kutija za njegovo omiljeno vino uvijek je sjajan odabir, a postani pilot na jedan dan san je gotovo svakog muškarca. Darujte mu iskustvo koje će pamtiti cijeli život! Za prave avanturiste odaberite karting avanturu za dvije osobe. Predlažemo i originalan čekić-otvarač za pivo s porukom ili XXL božićnu čizmicu.

Želite li iznenaditi svoju bolju polovicu, to ćete svakako učiniti ovom seksi mašnom i igrom inspiriranom 50 nijansi sive.

Imamo WOW poklone baš za svakoga. Ovo su prijedlozi za najmlađe

Ovog Božića okitite svoj bor prekrasnim kuglicama u koje možete staviti sliku mame, tate, seke, brata, bake, djeda ili psa. Darujte najdražima čarobnu šalicu sa slikom i porukom po želji, kugla sa srcima zagrijat će srca onih koji su ponekad daleko od vas, zahvaljujući posebnoj slici koju odlučite u nju staviti. Iznajmite našeg Djedicu sa stogodišnjim iskustvom u razveseljavanju male i velike djece, i budite sigurni da će i oni najskeptičniji konačno povjerovati da Djed Božićnjak doista postoji.

Na PokloniMe.hr pronađite više od 600 originalnih božićnih poklona! I ne samo to – možete ih naručiti putem weba, e-maila ili Facebook stranice. Svaki poklon dolazi brižno upakiran u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži. Neke darove možemo poslati i putem e-mail vaučera, tako da ih u tren oka možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima. 


Sreća, ljubav, zdravlje i veselje, to su naše božićne želje. Toplina u srcu neka vam sja, SRETAN BOŽIĆ želi vam PokloniMe ekipa!

POKLON ZA VAS!

  1. Lajkajte naš FB ili Instagram profil, te FB ili Instagram profil Pokloni.Me.

  2. Ispod objave ove nagradne igre na našem FB profilu ili ispod posta s istom objavom na našem Instagram profilu ostavite komentar “PokloniMe”.

  3. Sretnu dobitnicu odabranu putem sustava Random.org objavit ćemo na ljepotaizdravlje.hr 18. 12. Sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu