Categories POKLONI I AKCIJE

NAGRADNA IGRA: Osvojite SKINNY ŠAL

Uski šalovi, odnosno „skinny scarves“ i ove su sezone jedan od najpoželjnijih modnih dodataka. Tanki poput marame, a dugački poput šala, uski šalovi nosivi su u svim godišnjim dobima, a uske linije i prozračni materijali čine ih idealnim modnim dodatkom koji će biti posebno uočljiv i elegantan na ljetnim odjevnim kombinacijama.

Hello Beauty uski šalovi ručno su rađeni od pamuka i viskoze, a šivale su ih krojačice iz Udruge Kamensko. U ponudi se nalazi čak 12 različitih modela Hello Beauty uskih šalova, a prilagođeni su kako za casual, tako i za večernje kombinacije.

Ovi šalovi mogu zamijeniti ogrlicu ili bilo koji drugi modni dodatak, te izvrsno pristaju poslovnim odijelima, uskim hlačama, suknjama, ali i majicama. U varijanti za večernji izlazak lako se mogu kombinirati i uz haljinu, kao i uz neku prozračnu bluzu.

Neograničene su i mogućnosti nošenja uskih šalova. Može ih se samo omotati oko vrata, a mogu i poslužiti kao mašna, čime će odjevna kombinacija dobiti dozu elegancije i sofisticiranosti.

Hello Beauty uske šalove potražite u svim BIPA prodavaonicama po cijeni od 59,90 kn.

www.hellobeauty.hr

ZADATAK ZA VAS!
Za vas smo pripremili čak tri Hello Beauty šala, a možete ih osvojiti na tri načina:

Šal broj 1
Šal broj 1

Šal broj 1 možete osvojiti jednostavnim ostavljanjem komentara ispod ovog teksta na našoj web-stranici sadržaja “Želim šal“.

Šal broj 2
Šal broj 2

Šal broj 2 možete osvojiti ostavljanjem komentara “Želim šal” na našoj FB stranici (Ljepota & zdravlje Hrvatska) ispod linka s objavom ovog teksta.

Šal broj 3
Šal broj 3

Šal broj 3 možete osvojiti ostavljanjem komentara “Želim šal” na našem Instagram profilu (@ljepotaizdravljehrvatska) ispod objave slike Hello Beauty šala.

Dobitnici će biti izabrani putem sustava Random.org i objavljeni na ljepotaizdravlje.hr dana 18. svibnja.

SRETNO SVIMA!

33 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu