Categories POKLONI I AKCIJE

GIVEAWAY: Osvojite NoCist Intensive tretman osvojili su…

Pozitivno djelovanje američke brusnice u tretmanu infekcija mokraćnog sustava poznato je već desetljećima, a u kombinaciji s D-manozom, brezom i N-acetil cisteinom pomaže kod iritacija, uravnotežuje fiziološke funkcije mokraćnog sustava, štiteći ga od vanjskih napasnika te općenito štiti zdravlje mokraćnih puteva.

NoCist Intensive u vrećicama iz Specchiasola je intenzivan i brzi tretman u trajanju od sedam dana u već akutnoj fazi upale, a mi vam darujemo dva proizvoda!

Ono što trebate napraviti jest ostaviti komentar ispod ovog članka i zapratiti naš Facebook. Vremena imate do 1. ožujka 2019., kada ćemo odabrati i objaviti dva dobitnika.

Sretno!

Dobitnici NoCist Intensive su:

Patrik Matešić i Andrea Stanić. 

Molimo dobitnike da se jave na mail ljepotaizdravlje@mediatop.hr s punim podacima (ime, prezime, adresa i broj mobitela) kako bismo im mogli poslati nagradu. 

Foto: Unsplash, PR

 

8 komentara

  1. Stalno se “hranim” brusnicama zbog čestih infekcija, pa trebalo bi probati i ovu novinu 🙂

  2. Sestra, koja je u petom mjesecu trudnoce, muku muci sa eserihijom i uroinfektom.
    Probala je razne preparate, bezuspjesno.
    Ovo bi bio odlican dar za rodjendan koji joj je iduci mjesec.

  3. Voljela bih ovo pokloniti svojoj majci koja ima česte infekcije mokraćnih puteva i vjerujem da bi je ovo baš razveselilo kad bi vidjela da se netko konačno i nje sjetio. Inače je jako skromna i ništa od nikog ne traži tako da je svaka sitnica lako razveseli. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu