Categories Novosti

PAZITE NA BEBE U KREVETIĆIMA jer i bezopasan predmet može ih dobro opeći

Mama Kristen Milhone neugodno se iznenadila nakon što se njezin sedmomjesečni sin probudio opečenog lica. Odmah je znala da nešto nije u redu jer se probudio plačući. Kada ga je podignula iz krevetića, primijetila je opeklinu.

A warning to all Phillips Avent Soothie Pacifier users: This morning I woke up to my baby, as usual but this time was a…

Posted by Kristen Milhone on Среда, 20. јун 2018.

”Dijete je imalo crveni mjehur veličine kovanice na lijevoj stranici lica. Odmah mi je na pamet pala kemijska opeklina. Dok sam nas spremala u auto, pomislila sam da je možda od nečega s čime je spavao, no tada sam se sjetila da u krevetiću nije bilo ničega osim dude”, napisala je Kristen.

Naime, nije sumnjala u dudu varalicu jer na takvu opasnost ne upozorava niti jedna knjiga o roditeljstvu pa čak ni reklame ili liječnici.

”Nakon pregleda dva liječnika, utvrđeno je da je opeklina nastala zbog dude. Naime, dok se Jack noću okretao, napravio je vakuum između obraza i prednje strane dude. Veličine opekline i dude savršeno se poklapaju”, objasnila je Kristen.

Kako se i drugim roditeljima ne bi dogodilo isto, Kristen je poslala važno upozorenje putem društvenih mreža.

”Moje jadno, nedužno dijete se ozlijedilo zbog predmeta koji koriste milijuni roditelja. Dok ne pronađemo odgovarajuću alternativu, dude više nećemo koristiti, a tada ćemo uporabu pomno pratiti.”

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu