Categories Vaše dijete

OČEKUJETE LI DIJETE? Otkrivamo vam kakva su djeca mali horoskopski Jarci

Očekujete li bebu u nadolazećim danima, znači da čekate malog horoskopskog Jarca. Zanima li vas koje su karakteristike Jarca i kako bi horoskopski znak mogao utjecati na vaše dijete?

Jarac je jedan vrlo specifičan znak koji se najčešće rađa s vrlo ozbiljnim karakterom, pa ako u parkiću snimite dijete koje se ponaša pomalo starmalo, velika je vjerojatnost da je riječ o malom Jarcu!

Iza te maske krije se njihova urođena ozbiljnost, kao i velika ranjivost te još veća ambicioznost za koju će sustavno tražiti podršku bližnjih. Bez njihove podrške, Jarac će teže stremiti svojim visoko postavljenim ciljevima.

No, Jarac vrlo pomno planira, odličan je organizator pa zato najčešće kontrolira svoje osjećaje i reakcije, čime pokazuju svoju zrelost.

Srećom (ili ne, vrlo su tvrdoglavi pa svoje naume najčešće realiziraju bez puno buke i suza, s puno strpljenja i osjećaja za pravi trenutak.

Osim organiziranosti, Jarci jako vole rutinu, a najugodnije se osjećaju u svom skladno sređenom domu. Nisu nekomunikativni, no najčešće imaju tek nekoliko prijatelja s kojima se druže i s kojima dijele tajne.

Jarci imaju veliko i plemenito srce, osjetljivi su na tuđu nevolju, ali, iako ozbiljni i naoko samodostatni, treba im puno ljubavi i nježnosti kako ne bi postali prehladni i rezervirani.

U školi pokazuju iznimnu inteligenciju, “red, rad i disciplina” njihov je moto, a iako ne vole istupati u javnosti, posebno s nečim u što sami ne vjeruju, dovoljno su ambiciozni za lidere.

Zato se i u djetinjstvu najčešće vole igrati ozbiljnih uloga – glumiti roditelje, učitelje, menadžere.

A kad jednom savladaju neku dječju vještinu, više neće za nju tražiti pomoć.

https://www.instagram.com/p/Bc_7XHqDU5v/

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu