Categories Novosti

POSTOJI KALKULATOR koji računa koliko ste sati sna izgubili otkad ste postali roditelji

Od hranjenja u dva ujutro, plača tijekom noći uzrokovanog grčevima pa do mijenjanja pelena, besane noći postale su dio vaše svakodnevice. A ako ste malo znatiželjni i ljubitelji crnog humora, od sada na stranici Hillarys možete i točno izračunati koliko ste sati, dana, mjeseci i godina sna izgubili otkako ste postali roditelji.

Sâm proces izračuna je jednostavan. Dovoljno je unijeti broj djece koju imate i njihovu dob, a formula će izračunati koliko ste sna izgubili otkako se rodilo vaše prvo dijete. Ako ste još znatiželjniji, možete izračunati i točan broj pelena koje ste promijenili, priča koje ste ispričali prije spavanja te pjesmice koje ste otpjevali otkako je vaša beba došla na svijet.

Ako svi ovi podaci nisu dovoljni da biste se osjećali iscrpljeno, “Hillarys” je uključio i neke zabavne statistike o stvarima koje su roditelji lišeni spavanja. Prema njihovim istraživanjima, jedno od četiri roditelja slučajno je ostavio svoj telefon u hladnjaku, a još 20 posto pogrešno stavilo majčino mlijeko u kavu.

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu