Categories Vjenčanje

PET PRAVILA KOJA ĆE vam pomoći da napravite savršene slike zaruka

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da napravite savršenu sliku vaše ljubavne priče. Rijetki zaboravljaju ovaj važan dan i vrlo je poželjno imati nešto posebno što će vas uvijek podsjetiti na ovaj trenutak.

Osigurajte dobrog fotografa
Uzmite vremena i odaberite nekoga čiji rad cijenite. Ako niste sigurni, pitajte nekoga za preporuku, nekoga tko je već prošao ovaj proces. Sanjajte i stvarajte liste velikih ideja. Dobar fotograf će surađivati s vama na vašoj viziji i dati vam savjete o lokaciji i odjeći.

Otiđite na vaše sretno mjesto
Neovisno radi li se o domu, parku, ulici plaži ili vašem najdražem kafiću, odaberite okruženje koje ima značenje i pustite fotografa da odradi ostalo.

Nemojte puno razmišljati
Pustite sve da ide svojim tokom i zabavite se. Budite svoji. Ako se osjećate čudno ili nervozno, pokušajte se opustiti i fokusirati na svog partnera. Nemojte raditi nešto što ne želite, ali vjerujte fotografu. Ako je dobar u onome što radi, znat će kako zabilježiti najbolje trenutke.

Sjetite se da ovo nije slikanje za modni časopis
Još jedna stvar oko koje se ne biste trebali brinuti je odjeća. Odjenite nešto u čemu se osjećate ugodno i lijepo. Izbjegavajte bijelu i crnu za slikanje u prirodi jer su te boje preteške za sliku. Također, pokušajte se uskladiti s partnerom.

Ključ je u raznolikosti
Trebale bi postojati razne poze. Dobar fotograf će vas gledati pažljivo i uhvatit će najbolje trenutke. Trebao bi također postojati miks formalnih portreta, kao i neformalnih. Samo se prepustite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu