Categories Vjenčanje

OVO SU NAJVEĆE POGREŠKE koje radite prilikom planiranja zaruka

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ako uskoro planirate zaruke, vrijeme je za čitanje o pogreškama koje se mogu izbjeći. U tekstu koji slijedi saznajte devet najvećih pogrešaka.

Potpuno iznenađenje
Neke će nevjeste možda htjeti biti zaprepaštene prijedlogom i s tim je sve u redu. No, pitanje je žele li se oba partnera u vezi zapravo vjenčati. Zato raspravite o tome unaprijed i utvrdite da su obje strane posvećene zajedničkom životu.

Kupnja pogrešnog prstena
Bez obzira na to hoće li vaša djevojka voljeti prsten ili ne, nemojte prepuštati stvar slučaju. Uostalom, to je velika investicija, a ona će ga nositi svakodnevno. Zato uključite odabranicu u proces, ili zatražite pomoć njezine bliske obitelji i prijatelja.

Impulzivnost
To znači da se vjerojatno ne biste trebali zaletjeti u zaruke nakon nekoliko tjedana poznanstva. I to također znači smirivanje svojih živaca prije nego što postavite pitanje.

Zaboravljanje prstena
Očigledno, ali nema ničega gorega nego kada pitanje: “Hoćeš li se udati za mene?” prati manično pretresanje džepova. Dvaput provjerite.

Skrivanje prstena u piću ili hrani
U restoranu ste i raspoloženje je postavljeno. Čaša pjenušca ili kolač stiže s prstenom kao iznenađenjem. Ali zašto biste zapravo riskirali gušenje ili upropastili romantični trenutak ljepljivim prstenom prekrivenim komadićima hrane?!

Jedna osoba je nedovoljno dotjerana
Ovo je prijedlog za ljude koji planiraju iznenadnu prošnju. Spakirajte vrećicu s dodatnom odjećom za koju ste sigurni da joj se sviđa ako se poželi brzo presvući prije planirane večere.

Nedovoljno posebna prošnja
Oboje ćete se bez sumnje pitati – kako se to dogodilo? Možete brzo požaliti ako je vaša prošnja nedovoljno posebna. Naravno, improvizirani prijedlog za vrijeme lijenog jutra svakako može biti nešto romantično i posebno, no dobro je utvrditi misli li tako i vaša druga polovica.

Prošnja pred gomilom stranaca
Dvaput razmislite želite li oboje biti okruženi strancima u jednom od najintimnijih trenutaka vašeg života kojeg ćete se sjećati do kraja života.

Pretjerujete s dokumentiranjem događaja na socijalnim mrežama
Ovo je velika pogreška. Vaše zaruke nisu stvar skupljanja lajkova. Provedite neko vrijeme samo svojim partnerom prije objavljivanja vijesti na društvenim mrežama.

Mateja Jakovljević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu