Categories Vjenčanje

OTKRIVAMO VAM kako ćete postati najbolja vjenčana kuma koju bi poželjela svaka mladenka

Biti vjenčana kuma čast je, ali i odgovornost. Prijateljica koja vas izabere za vjenčanu kumu time vam poručuje da joj puno značite i kako želi da vaše prijateljstvo traje cijeli život. Kuma je desna ruka mladenki ne samo na dan vjenčanja nego i tijekom priprema za taj važan dan. Kako biste tu dužnost, ali i privilegiju, ispunili besprijekorno, pomoći će vam idućih šest savjeta uz koje će vas svi pamtiti kao najbolju kumu.

Zapišite sve što morate napraviti
Od liste imena gošća i drugih detalja oko organiziranja djevojačke večeri, stvari za koje ste zaduženi na dan svadbe i ostalih zadataka koje morate napraviti – najbolje je da sve zapišete na papir koji će uvijek biti uz vas u slučaju da se još nečega sjetite pa da možete odmah zapisati.

Budite mladenki na raspolaganju
Vjenčana kuma je ta koja s mladenkom ide u potragu za vjenčanicom pa si svakako planirajte vrijeme tako da joj uvijek budete na raspolaganju. Pomažite mladenki u odabiru haljine, cipela, vela, nakita, savjetujte je i nemojte štedjeti na komplimentima kada je vidite u haljini koja joj savršeno stoji.

Na dan vjenčanja budite sto posto prisutni
To znači da odložite mobitel i u potpunosti se posvetite mladenki, gostima i uskočite gdje god treba. Pomozite mladenki da se odjene, popravite joj haljinu ili frizuru za fotografiranje i slično.

Na svadbi se družite s gostima
Izuzev vremena kad se jede i kad su govori i drugi protokoli, što manje sjedite za stolom. Plešite, obilazite goste, razgovarajte s njima, zabavljajte i sebe i ostale.

Pripremite govor
Što poručiti prijateljici koja počinje zasnivati vlastitu obitelj? Pa samo najljepše želje! Imajte pripremljen govor, a ako je dulji, možete ga i zapisati i čitati s papira. Uz izražavanje lijepih želja, prisjetite se trenutaka iz prošlosti koje ste vas dvije skupa prošle dok ste još obje bile slobodne cure, i zahvalite joj se na tome što je upravo vas izabrala za kumu.

Budite nasmiješeni i odlične volje
Prijateljica vam se udaje, veselite se! Tko na svadbi želi vidjeti da je itko loše volje, a kamoli kuma? Vjenčanje je događaj koji se slavi i zato uživajte u tim svečanim trenucima kojima se počinje ispisivati novo poglavlje u životu vaše prijateljice.

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu