Categories Vjenčanje

O OVOME MLADOŽENJE razmišljaju prije vjenčanja

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Dan vjenčanja stresan je za sve koji u njemu sudjeluju. Roditelji, kumovi, prijatelji, svi koji imaju neko od bitnih zaduženja trude se da sve ispadne točno onako kako treba. Mlada i mladoženja vjerojatno se bore s vlastitim mukama. Osim što trebaju ispuniti svačija očekivanja, vjerojano ih muči još nešto, nervoza. Prije najvažnijeg koraka koji će poduzeti u životu, evo o čemu razmišljaju muškarci:

1. Ženim se! Svaki muškarac uzbuđen je jer bira provesti život s osobom koju voli i koja jednako tako voli njega, zato što zna koliko je sretan da je uspio pronaći takvu osobu.

2. Nemoj. Se. Rasplakati. Čak se i oni najhrabriji možda nađu na rubu suza u trenutku kada moraju izgovoriti “Uzimam” (od sreće, naravno) , ili čak prije toga, kad prvi puta buduću suprugu vide u vjenčanici.

3. Nadam se da dobro izgledam! Možda sam ipak trebao odjenuti onu drugu košulju! Do kraja života ću gledati sve slike, što ako sam se trebao još jednom ošišati?

4. Moram na toalet. Od nervoze svaki tren osjećamo potrebu da odlazimo na toalet, pa je bolje to obaviti dva-tri (ili pet-šest) puta prije obreda nego se bojati da će se ostamotiti pred oltarom.

5. Trebam nešto popiti. Po mogućnosti, nešto alkoholno. Možda bi bilo korisno da mu natoči netko tko mu radi društvo i da odmah skloni bocu kako bi se zaustavio samo na jednoj čaši.

IZVOR:METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu