Categories Vjenčanje

AKO NEMATE DOVOLJNO novaca za djevojačku večer, ovo možete napraviti

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Vjenčanja su skup sport. To znaju mladenci, ali i gosti. Još k tome, ako ste bliski s glavnim akterima, tu je i djevojačka, koju također morate financirati, no ponekad taj iznos bude apsolutno iznad vaših očekivanja.

Kako reagirati u takvim trenucima, da nikoga ne uvrijedite, no opet, da budete jasni kako nemate toliko novaca za dati?

Razgovarajte s organizatoricom
Dobar organizator pita svakoga tko dolazi na zabavu za iznos, koji može odvojiti za istu, prije nego što napravi završni plan. Ako si nešto ne možete priuštiti, nikako se ne biste trebali osjećati krivima, nego sve što trebate učiniti jest iskreno porazgovarati s organizatorom. Možda nećete moći sudjelovati u svemu, no sigurno se nećete ne pojaviti.

Budite čvrsti i odlučni
Ponekad organizatori nisu previše prijateljski nastrojeni ljudi ili oni koji imaju razumijevanja, no nemojte dopustiti da vas osjećaj krivnje natjera na neplanirani trošak. Podvucite liniju i nemojte je prijeći samo zato kako biste ugodili drugima.

Razgovarajte s mladenkom
Mladenku ne biste trebali dodatno uznemiravati, uoči važnog dana, no ako ništa drugo ne pomaže, ovo je jedino što vam preostaje. Ako razumije u čemu je problem, problem je riješen. A ako ne, onda barem znate na čemu je vaše prijateljstvo.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu