Categories NE PROPUSTITE

Želiš se zaljubiti u ono što radiš?

Zamislite, postoji mjesto na svijetu, upravo tu – blizu vas – gdje možete osvajati poklone, uživati u najnovijoj kozmetici, gdje se preporuka posebno cijeni, pa čak i donosi dodatnu uštedu i otvara vrata poslovnoj karijeri. Zvuči nevjerojatno?

Svi volimo dobar popust, trenutke u dobrom društvu, iznenađenja novim stvarčicama, ali i onaj poseban osjećaj kad znaš da si pronašla novu prijateljicu i pomalo mijenjaš svoj svijet na bolje. Prije nego donesemo odluku, danas za sve tražimo preporuku; gdje je najbolja hrana, koji je najbolji kafić, koji postolar će nam uspjeti oživjeti omiljene cipele, a posebno koja nas je krema ili sjenilo oduševilo u posljednjih mjesec dana.

Pa kako onda ne preporučiti kompaniju koja ne poznaje granice?

Pogledajte kako to izgleda iz prve ruke: kako je brzo i jednostavno Maša postala Avon Lady!

S Avonom je lakše doći do cilja, jer nude konstantnu podršku: beauty i poslovne treninge, motivacije, druženja, nagrade. Samo se trebate malo potruditi, što nije nikakav problem ako znate što želite. S Avonom želiš rasti, želiš uštedu, želiš super proizvode po povoljnim cijenama… neka vas oduševe nove linije, nove nijanse, njega kože, makeup i modni dodaci koji će vas konstantno iznenađivati. Pa i naručivanje koje je zapravo zabavno, baš kako je i Maša pokazala: od jednostavnosti i brzine prijave do baš onog Avon proizvoda kojeg si poželjela – u svojim rukama!
Iskoristite i jedinstvenu priliku uštede od već 200kn narudžbe, pa poklone od Avona čim ostvarite uvjete, dodatne motivacije, prekrasne prve brendovske #MyAvonBeauty boxove…

KAKO?

Dozvolite si da se zaljubite u ono što radite i postanite pravi micro-influencer za make-up i njegu kože. O da, i to možete: jer u Avonu imate kompletnu podršku te ćete steći potrebno znanje. Ako sanjaš o samostalnoj karijeri, i ona je na dohvat ruke. Dodatna poslovna prilika koja vas neće ograničiti vremenom i uz koju ćete se moći razvijati na zabavnim i interaktivnim edukacijama, konferencijama i druženjima.
Postanite dio tima. Postanite dio Avon obitelji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu