Categories NE PROPUSTITE

Booking.com predstavlja šest prirodnih ljepota koje možete posjetiti ovog proljeća

Temperature zraka su sve više, cvijeće cvjeta i priroda se ponovno budi. Proljeće je odlično godišnje doba za istraživanje i uživanje u predivnim krajolicima.

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, pretražio je svoju bazu podataka s više od 130 000 destinacija diljem svijeta prema cjenovnoj pristupačnosti kako bi pomogao putnicima koji imaju različite budžete u pronalasku destinacija koje donose najveću vrijednost, a omogućavaju ponovno otkrivanje proljetnog krajolika*. Zavežite svoje cipele za šetnju i budite spremni udahnuti svježi zrak.

Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park, Utah, S.A.D.

Bryce Canyon smješten je u južnom dijelu države Utah i jedno je od najupečatljivijih mjesta na zemlji za pješačenje s nadrealnim kamenim formacijama i veličanstvenim prirodnim amfiteatrima. Ova destinacija je čak 40 % jeftinija tijekom travnja u usporedbi s cijenom u srcu sezone, a osim cijene, primamljivo je i to što kanjon možete imati samo za sebe u ovo vrijeme godine. Proljetno vrijeme u nacionalnom parku Bryce Canyon je poprilično promjenjivo, ali ipak, kanjon je prekrasan čak i kada pada snijeg.

Fenchihu, Tajvan

Maleno selo Fenchihu okruženo šumovitim planinama putnici Booking.com-a preporučuju za duge i inspirativne šetnje. Tijekom svibnja lokacija je cjenovno pristupačnija za 19 % u usporedbi s cijenom u srcu sezone, a uz temperature od oko 20 stupnjeva Celzijevih, u ovom divnom utočištu u prirodi možete uživati u svježem proljetnom zraku.

Zhangjiajie, Kina

Booking.com putnici preporučuju grad Zhangjiajie za sve koji vole duge šetnje u prirodi. Iz ovog grada možete krenuti u istraživanje slikovitog nacionalnog šumskog parka u kojem iz magle izviruju vrhovi planina i brežuljaka i zadivljujući Tianzi Mountain Nature Reserve. Tijekom svibnja ovu lokaciju možete posjetiti za čak 17 % pristupačniju cijenu od one u srcu sezone i unatoč tome što je u Kini tada kišna sezona, to razdoblje je jedno od najboljih za posjetu jer cvijeće počinje cvjetati a temperature su oko ugodnih 20 stupnjeva Celzijevih.

Crozon, Francuska

Smješten u Brittanyju, na sjeverozapadnom dijelu Francuske nalazi se prekrasan grad Crozon koji nudi pogled na obalu koja oduzima dah i obilje biljnog i životinjskog svijeta. Crozon poluotok preporučuju Booking.com putnici za šetnje uz obalu zbog raznolikih ruta za pješačenje na kojima se možete diviti veličanstvenim prizorima spoja mora i kopna. Ako to nije dovoljno da vas privuče u Crozon ovog proljeća, možda vas privuče činjenica da je ova destinacija cjenovno pristupačnija 50 % za vrijeme svibnja.

Plitvice, Hrvatska

Poznat po zapanjujućoj ljepoti prirode, Nacionalni park Plitvička jezera je šumski rezervat u Hrvatskoj s prekrasnim povezanim jezerima, špiljama i vodopadima. UNESCO je Plitvička jezera proglasio svjetskom prirodnom baštinom i moguće ih je posjetiti tijekom cijele godine, ali u svibnju je cijena posjete čak 34 % jeftinija u usporedbi s cijenom u srcu sezone. Prednost posjete jezera u svibnju je ugodno vrijeme i manja gužva.

Oakhurst, California, S.A.D.

Nedaleko od ulaza u poznati Yosemite, jedan od najpopularnijih nacionalnih parkova u Americi, nalazi se Oakhurst koji je odlična startna pozicija za pustolovinu u prirodi. Tijekom travnja je čak 49 % povoljnije posjetiti ovu destinaciju, koja je predivna u proljeće uz grandiozne slapove.

*Destinacije su odabrane prema najvećem broju preporuka za šetnje u prirodi i prema najboljem omjeru cijene, vremenskih prilika i lokacije. Ovo nisu uvijek najjeftinije cijene u godini, ali su cijene ipak atraktivne uz ugodne temperature zraka u usporedbi s ostalim mjesecima na istoj destinaciji.

O Booking.com-u:

Booking.com B.V. osnovan je 1996. godine u Amsterdamu te se od male nizozemske startup tvrtke razvio u jednu od najvećih online tvrtki na svijetu. Booking.com je dio Booking Holdings Inc (NASDAQ: BKNG) i broji više od 17.000 zaposlenika u 198 ureda i 70 zemalja diljem svijeta.

Naša je misija omogućiti ljudima da proputuju cijeli svijet. Stoga ulažemo u digitalnu tehnologiju kojom im nastojimo olakšati putovanja. U Booking.com-u nudimo najveći izbor nevjerojatnih smještajnih objekata, uključujući apartmane, kuće za odmor i obiteljske objekte s doručkom pa sve do resortova s 5 zvjezdica, kućica na drvetu pa čak i iglua. Booking.com stranica i mobilne aplikacije dostupne su na 43 jezika, uključuje ukupno 27 milijuna registriranih smještajnih jedinica, i nude više od 130.000 odredišta u 227 zemalja i teritorija diljem svijeta.

Na našoj se platformi svaki dan rezervira više od 1,5 milijuna noćenja. Bez obzira na to putuju li poslovno ili privatno, putnici mogu brzo i jednostavno rezervirati savršen smještaj, bez naknada za rezervaciju i uz jamstvo vraćanja razlike u cijeni. Uz naš tim korisničke službe, korisnici mogu kontaktirati Booking.com 0-24 i zatražiti podršku na 43 jezika, u bilo koje doba dana ili noći.

Pratite nas na Twitteru i Instagramu, lajkajte nas na Facebooku, a za novosti, podatke i ostalo posjetite naš global media room.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu