Categories Testovi

Što sport kojim se bavi otkriva o njemu?

Kako muškarac provodi slobodno vrijeme otkriva puno o njemu kao osobi. Tako i sport kojim se bavi može otkriti njegove natjecateljske sklonosti i crte karaktera.

1. Nogomet

Nogomet je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznovjerni muškarci. Ali, ovaj sport uči i timskom radu, kao i natjecateljskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čovjeka od povjerenja. Ipak, budite na oprezu, muškarcima koji vole nogomet slava lako može udariti u glavu.

2. Košarka

Košarka je sport koji će uvijek imati svoje poklonike. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen natjecateljski duh. Oni su vrlo energični i zaigrani pa budite spremni na akciju u bilo koje doba dana!

3. Hokej na ledu

Hokej je vrlo popularan sport. Muškarac, kojem je ovo sport broj jedan, voli zimu i niske temperature. Hokej zahtijeva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera hokejaša, računajte da u njega možete imati povjerenja.

4. Triatlon

Kako samo ime govori, riječ je o tri sporta u jednom – plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove, kao i raznolikost i promjene.

5. Tenis

Ovo je fizički vrlo zahtjevna disciplina, što znači da je to sport koji vole samouvjereni i neovisni, kao i vrlo aktivni muškarci. Ako ste u vezi s tenisačem, budite uvjereni da je to muškarac koji se ne srami svojih suza i pokazati osjećaje, ali oni nisu mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

6. Stoni tenis

Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni. Ako se i vaš partner bavi stolnim tenisom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna što želi, voli raditi po svom i ne podliježe trendovima.

7. Golf

Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Muškarac koji voli golf ili je vrlo natjecateljski nastrojen i čezne za pobjedom, ili se samo pretvara da voli golf kako bi svakog vikenda zbrisao iz kuće.

Izvor: portaloko.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu