Categories Testovi

Ovo svakako treba pitati na prvom dejtu

 Budimo iskreni: Prvi djetovi nisu samo za koketiranje. To je isto tako prilika da u igri pecanja pronađete svog potencijalnog novog dečka. Evo nekih pitanja koja trebate pitati prije nego dobijete poljubac za rastanak.

 

1. Imaš li braće i sestara?

To je jednostavno pitanje koje otvara vrata za razgovor o obitelji. To su kojima je okružen cijeli svoj život, tako da je to prilično dobar pokazatelj kako će biti i s vama. 2. Jesi li ikad imao slomljeno srce?

Šanse su da ako on nikada nije bio ozlijeđen, onda se vjerojatno ne upušta blizu u vezi. A kad dečko ne poznaje osjećaj slomljenog srca, vjerojatno neće misliti puno ni o tvome.

 

3. Koliko ti je trajala najduža veza?

Ovo je vrijeme da vidite hoće li se zastavica upozorenja podići. Ako on kaže da mu je najduža veza trajala dvije godine, možete odahnuti i nastaviti s razgovorom, a ako mu je trajala par mjeseci.. hmm.. dajte mu priliku, ali opet imajte na umu da postoji vjerojatnost da se ne zna vezati sa partnere.4. Kada ti je posljednja veza završila?

Ako je vaš partner na dejtu upravo prekinuo sa zaručnicom, zatražite od konobara račun. Dečki trebaju neko vrijeme da prebole ozbiljne veze, a ako je njegova posljednja veza bila prije par tjedana, vi biste mu onda mogli poslužiti samo kao oporavak.

 

5. Gdje bi se volio vidjeti za pet godina?

Evo, ovo je vaša prilika na odgovor na najveće pitanje od svih do sad: Želi li uopće djevojku? Ako se zamišlja kod kuće sa ženom svojih snova (koja pomalo liči na vas) onda je ovo pravi dečko za vas. Ako je njegovo viđenje sebe za pet godina u Las Vegasu, sa scenama iz Hangovera, bježite! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu