Categories Testovi

OVO SU NAČINI na koje vješto tjerate muškarce od sebe

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Zvuči li vam ovaj scenarij poznato: započeli ste novu vezu i ispočetka je sve bilo savršeno, a onda je on odjednom nestao iz vašeg života?

Ako vam se to dogodilo već nekoliko puta, vjerojatno stalno ponavljate jedne te iste pogreške kojima muškarce tjerate od sebe te tako nesvjesno sabotirate sve svoje veze. Ovo su tri najčešće pogreške koje žene rade u vezama. Provjerite radite li ih i vi.

Glumite mu mamu

Nijedan muškarac ne želi biti u vezi sa svojom majkom pa mu je ni nemojte glumiti. Ako pratite svaki njegov pokret i govorite mu što da radi te kako da se ponaša, mogao bi se lako uplašiti i pobjeći glavom bez obzira. Ovo je i jako čest problem u vezama, kada žene misle da imaju pravo kontrolirati život svog partnera, a obično je i znak emocionalne nesigurnosti.

Glumite psihologa

Žene se često i uzalud trude dekodirati muško ponašanje i razumjeti mušku perspektivu kako bi popravile stvari koje im se ne sviđaju. No ono što kažu u narodu je, nažalost, točno: nijedna žena ne može promijeniti muškarca. A muškarcima nije ni potreban netko tko ih želi mijenjati, nego netko tko će ih prihvatiti i s kim će dijeliti svoje misli i osjećaje bez straha od osuđivanja.

Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kad nema društvo te je pažljiv i sladak samo kad nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo treba li vam uopće takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda vas, nažalost, moramo obavijestiti da ste mu samo rezerva i da to nije dobar način za zadržavanje muškarca. Poradite na svom samopouzdanju i tek onda pokušajte vidjeti hoće li se i on promijeniti i početi vas cijeniti. Ako se to ne dogodi, recite mu zbogom.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu