Categories Testovi

Otkrijte koliko ga dobro poznajete

 Prije nego što dođe do trenutka kada vaša veza postane ozbiljna, provjerite znate li određene stvari o svom partneru. U prvih nekoliko mjeseci od silnih leptirića u trbuhu i nervoze pred viđanje s njim ne razmišljate o određenim stvarima. Ipak, morate biti pažljivi jer se može dogoditi da nakon tri mjeseca veze shvatite da o svom partneru ne znate ništa.

Evo pitanja na koje morate znati odgovor prije nego se odlučite da mu se prepustite u potpunosti.

Gdje živi? Ako vam krije odgovor na ovo pitanje, tko zna što još pored toga ne želi da saznate.

U kakvom je odnosu sa svojom obitelji? To može biti pokazatelj njegove ličnosti.

Što mu je važno? Ako iste stvari drugačije vrednujte, vaša veza nema monogo šansi za uspjeh.

Jeste li seksualno kompatibilni? Budite sigurni da on može zadovoljiti vaše seksualne potrebe i želje. I obrnuto!

Želi li jednog dana imati djecu? To ne znači da vi odmah planirate vjenčanje, ali ako vam se planovi u tom pogledu razilaze, teško da će jedno od vas promijeniti mišljenje.

Ima li prijatelje i kakvi su? Ne kaže se bez razloga "S kim si, takav si." Ako nema prijatelja, to može biti pokazatelj samoživosti.

Da li je u potpunosti razriješio situaciju s bivšom? Ako nije, zapitajte se zašto se i dalje povremeno čuju.

Koje su njegove namjere? Ne smatraju svi da je cilj ozbiljne veze brak i obitelj, zato saznajte da li ste vi njemu samo prolazna avantura.

Kakav je njegov stav o financijama? Činjenica je da su financije jedan od najčešćih razloga raskida, pa nemojte ni ovo zanemariti. Da li preferira zajednički ili odvojeni bankovni račun i da li se slažete i vi sa njim?

Kako se ponaša u stresnim situacijama? Ako paniči, postaje sebičan, ili preuzima kontrolu u svoje ruke, to mogu biti važni pokazatelji njegove ličnosti.

Kako rješava probleme? Nakon što se posvađate je li spreman na razgovor ili se jednostavno zatvori u sebe? Spremnost na iskren razgovor, iznošenje vlastitog mišljenja i spremnost na kompromis bitni su preduvjeti dugoročne uspješne veze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu