Categories Testovi

Ne budite naivne: Pet zabluda u koje žene slijepo vjeruju

 Dame ponekad misle da znaju sve o muškarcima, pa čak i ono čega ni oni sami nisu svjesni. Upravo se zbog toga izmišljaju nekakva ženska pravila o ponašanju koja se poslije prenose s generacije na generaciju.

Srećom, muškarci su napokon progovorili i ukazali na to što je istina, a što čista laž.

Neće vas poštovati ako budete spavali s njim na prvom sastanku

Nemojte se zavaravati. Istina je da muškarci obožavaju seks, da bi to radili uvijek i svuda, ali nije im posebno bitno hoćete li s njim otići u krevet na prvom ili stotom spoju. Svaka je osoba drugačija i svaka je situacija drugačija. Ako odluku ne donosite na temelju onoga što vi želite, već na temelju onog što vjerujete da će druga osoba misliti, mogli biste se gadno razočarati.

 

Muškarci obožavaju loviti

Istina je da su žene te koje zapravo vole potragu. Uživaju kad se nađu u poziciji kada trebaju odabrati jednog od potencijalnih udvarača . S druge strane, muškarci mogu igrati obje uloge. Nije stvar u tome da oni vole lov, već da su na tu igru ​​jednostavno prisiljeni.

 

Svi oni samo hoće seks i zato nijedan ne može biti prijatelj

Ova stavka uvijek izaziva oštre polemike. Istina je da muškarac može imati prijateljice koje bi želio vidjeti gole i kopka ga kako bi sve to izgledalo u krevetu. Međutim, postoje i one prijateljice za koje ne može ni zamisliti da s njima bude intiman na taj način.

 

Muškarci obožavaju kada nešto ostane i za njihovu maštu

Muškarci vole kada su žene u odjeći, bilo da je to seksi donje rublje, da ih promatraju dok se odijevaju za izlazak, ručnik u koji su omotane nakon tuširanja ili one traperice koje naglašavaju guzu. No, ono što muškarci još više vole jest da skidaju tu odjeću. Da, istina je da vole ženu zamišljati golu, ali im je draže da je vide i u odjeći.

 

Neovisna žena muškarcima utjeruje strah u kosti

Ovo je također predmet mnogih debata. Generalno ovo nije istina, posebno kada je riječ o muškarcima mlađima od 40 godina. Oni su naviknuti na to da viđaju i druže se sa snažnim neovisnim ženama, pa čak i izlaze s njima. Samouvjereni muškarac osjeća se kao da ima posebna ovlaštenja i ponosan je na to što je njegova snažna, neovisna partnerica u tom pogledu jednaka, sve dok "muške stvari" prepušta njemu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu