Categories Seks

ZIMI MUŠKARCI IMAJU veću potrebu za…

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Muškarci tijekom zime imaju veću potrebu za seksom, pokazala je anketa provedena pomoću jedne aplikacije za online dating. Zimi muškarcima raste i želja za nježnošću, romantikom i prisnošću.

Na uzorku od 1.000 muškaraca, svaki peti odgovorio je da bi u zimsko doba, vrijeme radije provodio i s partnericom za koju “nije toliko zagrijan”, nego sam. Pokretači ankete su odgovor zašto je to tako potražili kod psihologinje za bračne probleme i probleme u vezama dr. Rachel Susman.

“Koliko god su ljeti muškarci uzbuđeni oko činjenice da su slobodni, i u to vrijeme obično izbjegavaju emotivne veze da bi mogli raditi što i kada žele, toliko im je zimi neprihvatljiva emocionalna i seksualna praznina, uglavnom jer se, baš kao i žene, tada osjećaju usamljeno”, objasnila je Susman.

Njezino objašnjenje je da, za razliku od ljetnih mjeseci kada se djevojke oskudnije odijevaju i pokazuju većinu svog tijela, zima muškarcima zagolica maštu, jer, kako kaže Susman, nije onako kako mnogi vjeruju, da ih uvijek uzbuđuje golotinja, kako prenosi Dnevni avaz.

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu