Categories Seks

ŽENE KOJE ŽELE SVAKODNEVNI SEKS moraju svakoga dana i vježbati

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Vježbanje će vam donijeti puno blagodati za zdravlje, no i još jednu stvar o kojoj vjerojatno niste ni sanjali – više seksa! Naime, studija provedena u Velikoj Britaniji, na Cambridgeu, na više od 7000 žena i muškaraca starijih od 50 godina pokazala je da oni koji se bave sportom imaju više seksualnih partnera.

Jedna od 12 žena i jedan na pet muškaraca koji su anketirani, imali su više od 10 seksualnih partnera tijekom života.

Studija je pokazala poveznicu između učestalosti tjelovježbe i seksualne aktivnosti. Žene koje su trenirale najmanje jednom tjedno imale su 73 posto veću vjerojatnost da su spavale s najmanje 10 muškaraca od žena koje su rjeđe trenirale.

Znastvenici ove brojke objašnjavaju na način da su sportašice češće u prilici da upoznaju muškarce, a time i povećaju broj partnera. Osim toga, tjelesna aktivnost jača samopouzdanje i podiže raspoloženje, što također utječe na učestalost seksualnih odnosa.

S više od 10 partnerica spavalo je 21,1 posto heteroseksualnih muškaraca, a 6,8 posto heteroseksualnih žena s više od 10 partnera.

U homoseksualnoj skupini ispitanika 84 posto muškaraca spavalo je s više od 10 partnera, 28,9 posto biseksualnih žena imalo je više od 10 partnera i partnerica te 14,3 posto lezbijki.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu