Categories Seks

ŽELITE LI ROMANTIČAN SEKS, ovo morate napraviti

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Seks je uvijek dobro začiniti zdravom dozom romantike kako bi cijeli doživljaj bio još bolji i ne bi se sveo samo na orgazam, pa evo sedam savjeta kako ubaciti takvo raspoloženje u svakodnevno gužvanje plahti s partnerom.

Bolja predigra – ako govorimo o predigri – vjerojatno je vrijeme da pokušate nešto novo kako biste tu noć učinili posebnom. Eksperimenitirajte s novom igračkom ili se senzulano masirajte… Uložite neki trud koji će biti vidljiv.

Novotarije -usredotočite se na seksualne novitete u predigri, a za glavni događaj držite se provjerenog. Vjerojatnije je da ćete imati orgazam ako ste u poziciji gdje ne morate previše razmišljati o tome.

Podijelite svoju seksualnu maštariju – bilo da uključuje vezivanje ili igranje uloga, podijelite maštariju. Kad god otkrijete nešto takvo, pokazujete partneru da mu u potpunosti vjerujete.

Pretvorite spavaću sobu u ljubavno gnijezdo – počistite nered, stavite udobne i mekane jastuke, upalite svijeću… Romantika ne dolazi sama.

Provedite neko vrijeme zajedno u krevetu – najvažniji dio seksa je orgazam, ali nakon seksa je sjajno vrijeme za razmišljanje o tome kako produžiti intimnost. Pronalaženje načina da uživate u društvu svog partnera učinit će noć još romantičnijom.

Recite svom partneru koliko vas napaljuje – kod seksa i romantike, nije toliko stvar u skupoj večeri i cvijeću. Puno je važnije reći svom partneru/ici koliko vam je seksi.

Vino na noćnom ormariću – postoji li nešto romantičnije od ispijanja vina u krevetu kao dio predigre?

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu