Categories Seks

STVARI U SOBI koje vam sabotiraju seksualni život, a da toga niste ni svjesni

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Htjeli mi to priznati ili ne, stvari kojima smo okruženi imaju itekako velik utjecaj na nas, pa tako i na naš seksualni život. Nerijetko smetnemo s uma kako nas nered u spavaćoj, zvuk televizora pa čak i boja zidova itekako mogu omesti u uživanju. Stoga evo šest stvari koje trebate izbaciti iz spavaće sobe i prestati si sabotirati vlastiti seksualni život otkriva 100posto.hr

Bilo kakva stvar od bivše(g)

Kada prekinete vezu, maknite sve što bi vas moglo podsjećati na prošlost. Posebice kada je riječ o fotkama (da, ima i takvih slučajeva) pa sve do vaza ili ukrasa koje ste dobili.  Bilo pa prošlo, vrijeme je za nove (vruće) uspomene.

Mobitel

Usredotočite se na bolju polovicu i pustite društvene mreže, mailove, notifikacije i sve ostalo za ostatak dana. Neka ovo bude vaše vrijeme bez ometanja tehnologije i nebitnih informacija.

Prljave plahte

Ovo je nepotrebno i naglašavati, ali prljave plahte koje su nakupina bacila i bakterija nikako ne stvaraju seksi atmosferu. Mijenjajte posteljinu svakih tjedan dana, za sebe, bolju polovicu i bolji seks.

Televizor

Zajedno gledate telku i onda zaspite? Umjesto da gledate blesave serije i filmove, vrijeme provedite u strastvenijem obliku. Parovi koji nemaju TV u spavaćoj sobi i znanstveno dokazano prakticiraju više seksa. Nije teško zaključiti da telka leti van iz spavaće, zar ne?

Nakupine robe

Svi imamo ”onu fotelju” na koju idu stvari koje još nisu za pranje, ali nisu ni za ormar. A i kutija za rublje koje čeka glačanje je puna pa ste rublje odložili samo danas na ormarić. A to je bilo prije šest dana… Da, kaos s hrpama robe stvara i nervoznu atmosferu u sobi. Sredite stvari i pospremite nered da izbjegnete nervozu u krevetu.

Boja zidova

Istraživanje britanske maloprodajne tvrtke Littlewoods pokazalo je kako od 2.000 ispitanika, ljudi sa sivim zidovima prakticiraju najmanju količinu seksa, dok oni s ljubičastim sobama ”ubijaju”. Boje itekako utječu na raspoloženje, a jednako je i kod seksa. Stoga, zbogom tmurnim nijansama te dobro došle  vedre i svijetle boje!

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu