Categories Seks

STVARI KOJE ŽENE rade kada znaju da će se seksati

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Spontani, neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svijetu, ali postoji puno razloga zašto je dobro znati unaprijed da ćete se upustiti u intimni klinč… Kada znaju ‘što im se sprema’, žene će napraviti ovo…

Tuširanje i depilacija – Gotovo da ni nema žene koja neće prije seksa provjeriti treba li ukloniti pokoju dlačicu viška sa svog tijela. One žele biti svježe, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na svom tijelu. Najčešće će voditi računa o tome da nema neželjenih dlačica na bikini zoni i na nogama.

Lakiranje noktiju – Muškarcima će rijetko kad upasti u oči ima li žena lijepo nalakirane nokte, ali žena će se htjeti osjećati što ženstvenije i izazovnije pa će stoga pronaći vrijeme da nalakira nokte, barem one na nogama.

Donje rublje – Kada zna da će je muškarac skinuti do gola, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju s nje skidati ‘padobranke’, odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole nositi zbog udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe odjenuti najizazovnije donje rublje koje ima, i neće se brinuti o tome koliko je neudobno.

Čaša vina…Ili dvije… – Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dvije prije seksa. Čak i ako je s istim muškarcem već imala spolne odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja hoće li biti sve OK. Zbog toga će se poželjeti opustiti uz čašu vina ili nekog drugog joj omiljenog pića.

Odjeća – Žena se u svakom trenutku želi osjećati seksi, a posebno će to htjeti istaknuti kada je izgledno da će s muškarcem završiti u krevetu. Baš kako će pomno birati donje rublje, tako će i unaprijed razmišljati o tome što će odjenuti poviše. Sportska majica i traperice vjerojatno će joj biti zadnje na popisu.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu