Categories Seks

OVO SU ZONE na tijelu koje osiguravaju najluđi seks

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Erogene zone zapravo su mali prekidači strateški raspoređeni na tijelu pomoću kojih možemo partnera nagovoriti na seks, napraviti ga boljim i dovesti ga do fantastičnog orgazma… ako znamo što radimo, naravno.

Ipak, i dalje većina ljudi koristi očite i svima poznate “erogene zone” koje to zapravo nisu – seksualne organe partnera, ništa više… a to je definitivno pogrešno.

Stoga evo tri erogene zone koje trebate isprobati… odmah? Večeras? Što prije, to bolje, kažemo mi…

Bedra i koljena – Zbog blizine genitalijama, bedra i koljena su izvrsna za senzualnu predigru. Stimulirajte ove erogene zone laganim uzdasima i nježnim poljupcima, a kako bi postigli maksimalni učinak promatrajte partnerove pokrete tijela i koncentrirajte se na mjesta koja su najosjetljivija.

Tjeme – Tjeme je puno živčanih završetaka, pa tako lagano masiranje i češkanje može pružiti vrhunsko zadovoljstvo. Laganim pokretima masirajte partnerovu glavu, a ako imate nokte nježno prolazite kroz kosu, pritom češkajući ovo osjetljivo područje. Ako znate da ovi pokreti pašu vašem partneru možete biti zločesti i poigrati se s njegovom kosom na javnom mjestu, najavljujući tako vaše namjere za kasnije.

Stražnjica  – Ovo područje je vrlo osjetljivo u oba spola, ali ne odgovaraju nam svima iste stvari. Kako biste utvrdili sviđa li se to vašem partneru, primite ga čvrsto, ali opet nježno za guzu. Prema pokretima tijela uočit ćete sviđa li mu se to ako mu to pruža zadovoljstvo pokušajte to u krevetu. U žaru možete biti malo divlji, pa lagano pljusnuti partnera po guzi, naravno, ako mu se to sviđa.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu