Categories Seks

OVO SU TRI stvari koje će vam vrlo uspješno unaprijediti seksualni život

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju gotovo nikakve veze.

Briga za sebe – zadovoljna osoba je seksualno privlačna. Jedno povlači drugo. Jeste li primijetili kako sui muškarci fokusirani na sebe u krevetu. I izvan njega. Bez imalo osjećaja krivnje rade uglavnom ono što žele, dok se žene žrtvuju za druge. Nećemo ulaziti dublje u ovu problematiku, nego ćemo iz činjenica pokušati nešto naučiti, a to je – udovoljiti sebi. Briga za sebe nije samo odlazak u saunu, na masažu, vježbanje joge i stavljanje noćne kreme na lice. Briga za sebe je puno više od toga, to je prihvaćanje sebe i voljenje sebe. To znači slušati svoje želje i potrebe i ispunjavati ih. Žena koja zna što je usrećuje i koju nije strah i sram ispuniti svoje želje, žena je s kojom svatko želi biti – u krevetu i izvan njega.

Pažnja – u čemu je razlika između dobrog i odličnog seksa? U pažnji koju posvećujete svome partneru i on vama. Slušajte ga dok govori, gledajte ga u oči. Dodirujte ga i promatrajte kako reagira na vaše dodire tijekom dana. Primijenite isto u krevetu.

Prehrana – ovo je vrlo jednostavno – ono ste što jedete. Ako po cijele dane grickate čips i ostalu nezdravu hranu, teško da ćete biti opušteni u krevetu. Napuhnut trbuh… nije baš nešto praktično ni poželjno u seksu. Stoga jedite zdravo, osjećajte se dobro i sjajite iznutra. Glatka čvrsta koža bez celulita i fit tijelo učinit će da budete zadovoljne same sa sobom, a onda će i drugi biti očarani vama.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu